Z sikaniem nie mam żadnego doświadczenia na moje szczęście. Może faktycznie potrzebuje więcej uwagi? U mnie Cyryl taki jest, że jak chce zwrócić na siebie uwagę, to atakuje Kitkę, bo wie, że na pewno to zauważę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Rudy musi teraz jeszcze piękniej wyglądać
ewaw pisze:Wojtek pisze:Rudy musi teraz jeszcze piękniej wyglądać
Dziękujemy za komplementa...![]()
ale tylko nózie były myte
ewaw pisze:Rysiek - odpukać - w ciągu ostatnich dni nic nie obsikał... Oczywiście obserwuję i przymierzam się do złapania siooo, tylko jak to zrobić???A poza tym tulę, głaszczę i dopieszczam, jak mogę...
Shoo pisze:Z Norką rzeczywiście trzeba iść jak najprędzej... a daleko masz do weterynarza?
Nelly pisze:ewaw pisze:Rysiek - odpukać - w ciągu ostatnich dni nic nie obsikał... Oczywiście obserwuję i przymierzam się do złapania siooo, tylko jak to zrobić???A poza tym tulę, głaszczę i dopieszczam, jak mogę...
Dobrze, że nie obsikuje ale jednak zrób to badanie. Jeśli coś jest to wiesz, lepiej zacząć leczyć jak jeszcze nie jest najgorzej, a jak nic to przynajmniej będziesz miała spokojną głowę.
Moje idą sioosiać do kuwety jak sprzątam. Muszą mi przeszkadzać i obsikać czyste![]()
To tylko chochlę pod ogonek, który podnosisz, mam łatwo.
Norka biedna z tym kaszlem
ewaw pisze:[Musze zlapac te siuśki, ale kompletnie nie wiem, jak... Mam mu ten pojemniczek podstawic? Przeciez on zwieje od razu (Rysiek oczywiscie, nie pojemniczek).
Moje tez zawsze wlaza do kuwety, jak ją sprzatam. Rudzik zawsze musi pierwszy swiezy piaseczek obsikac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości