Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwonami pisze:Zbieram zamówienia na zdjęcia z dzisiaj. Proszę o adresy mailowe.
Megana pisze:Ło matko, ja chyba powinnam przeprosić autorkę wątku za nagłe i bezceremonialne wtargnięcie, ale jakoś tak myślałam, że to wąt Evy i wpadłam taka głupio ucieszona, że Ją znalazłam, że nawet na pierwszą stronę nie spojrzałam.
<dyga ładnie>
EVA2406 pisze:Pisz, Aniu, pisz......nie krępuj się......to Twój wątek i Twojego Królewicza [*]
Hakita pisze:EVA2406 pisze:Pisz, Aniu, pisz......nie krępuj się......to Twój wątek i Twojego Królewicza [*]
Evuś, ale mi chodziło o to, że nie mogę pisać o naszym wspólnym cudownym życiu, bo Zulusiątka już nie ma...![]()
![]()
EVA2406 pisze:Szkoda, że Cię nie było w niedzielę z nami.......
Ale pozwolę sobie wkleić tutaj krótkie, ale bardzo treściwe, podsumowanie spotkania,bardzo zgrabnie napisane przez Meganę na wątku Filozofa:
"Zdezorientowanym cioteczkom, które nie wiedzą o co kaman, wyjaśniam, że niejaka koleżanka kamari przybyła z dalekich Siedlec i zarządziła mini zlocik nawiedzonych kociar.
W lokalu wytwornem.
I oczywiście było dużo opowieści różnej treści. Mrożące krew w żyłach o spadkobiercach. Ezoteryczne o jasnowidzach. Dydaktyczne o niereformowalnych właścicielach. Z wyższych sfer o przeprowadzkach w apartamenta. Romantyczne o porannych spacerach w nocnej koszuli - z nagłym suspensem w postaci złamanej ręki, a wszystko przez młodego sąsiada i wiaderko.
I - oczywiście -
ROZMOWY NA
eeee... GŁOWY
Meg (prowincjuszka, bywalczyni raczej pubów ze spożyciem alkoholu, a nie herbatki, nalewa wrzątek do filiżanki) - dziwne teraz te torebki jakieś...
Bianka (oblatana światowo i jeszcze całkiem trzeźwa) - a tego nie trzeba wsadzić do tego no... no, do tego imbirka...?
Reszta koleżeństwa (wytrzeszcza oczy) - ....
...
...![]()
![]()
![]()
Meg (entuzjastycznie) - Tak! Tak! Imbirka, imbirka!
Ogłaszamy uroczyście, że nie macie już imbryczków w kuchni. Macie imbirki!"
Megano, przepraszam, że bez pytania Cię cytuje, ale to jest mistrzostwo świata.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Romantyczne o porannych spacerach w nocnej koszuli - z nagłym suspensem w postaci złamanej ręki, a wszystko przez młodego sąsiada i wiaderko.
Megana pisze:Dzięki Aniu i nawzajem zapraszam w imieniu Filozofa.
Hakita pisze:EVA2406 pisze:Pisz, Aniu, pisz......nie krępuj się......to Twój wątek i Twojego Królewicza [*]
Evuś, ale mi chodziło o to, że nie mogę pisać o naszym wspólnym cudownym życiu, bo Zulusiątka już nie ma...![]()
![]()
Iwonami pisze:Hakita pisze:EVA2406 pisze:Pisz, Aniu, pisz......nie krępuj się......to Twój wątek i Twojego Królewicza [*]
![]()
Hakito, ale jest w Warszawie klon Twojego Zuluskano i umowa, że Ty jesteś pierwsza w kolejce.
Jam stara kobieta, Rysiek młody chłopiec, zapiszę Ci go w spadku po mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 22 gości