Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 20, 2024 11:41 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

O Boże, Myszorku, dasz radę? 8O :roll:
Ja sama ich nie potrafię odnaleźć, tyle wątków, tyle lat...
Do Pasia, Bratu i Manuli jeszcze chyba daleko, po drodze piękny Obiś się jeszcze odnajdzie, ale niestety tylko na dwa lata :cry:
Tak, były szczęśliwe, taką mam nadzieję i napiszę nieskromnie, że pewność. Miały wszystko, co kotom do szczęścia jest potrzebne, bardzo się starałam...Ale i ja byłam z Nimi szczęśliwa, dały mi potężną lekcję życia, czułości, miłości, troski i odpowiedzialności. Poznałam też dzięki moim i nie moim kotom cudownych, wspaniałych, dobrych i wartościowych Przyjaciół, mam nadzieję, że zostaniemy w kontakcie na zawsze.
Bardzo mi brakuje wszystkich futerek, bardzo. Są razem ze mną w ogrodzie, codziennie rozmawiamy sobie wieczorową porą. I mi się śnią. Tak dobrze, tak spokojnie.
Oczywiście jest Nulka, koteczka absolutnie ewenementalna od samego początku. Ona żyje ze mną na swoich zasadach, tutaj, w ogrodzie i w domu Manula rozdaje karty. I ja to szanuję. Natomiast Nulka mną totalnie pomiata i za to Ją kocham.
Siedzę w tym Hiltonie wieczorami i rozmyślam. Co minęło, co zostało...
Tak, mnóstwo wspomnień. Nulka. I....
Obrazek
Jeży kupa. Dwie kupy. I Malutki.
Ze względu na kolor portek mają swoje imiona. Ten bliżej to Czarna D..., ten głębiej Biała... :oops:
Myszorku, jeżeli kiedyś tam uda Ci się te watki do końca odnaleźć, to bardzo proszę o kolejne linki na pw, ja nie umiem :oops: Ale to kiedyś, kiedyś...
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Sob lip 20, 2024 11:54 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

czitka pisze:O Boże, Myszorku, dasz radę? 8O :roll:
Ja sama ich nie potrafię odnaleźć, tyle wątków, tyle lat...
Do Pasia, Bratu i Manuli jeszcze chyba daleko, po drodze piękny Obiś się jeszcze odnajdzie, ale niestety tylko na dwa lata :cry:
Tak, były szczęśliwe, taką mam nadzieję i napiszę nieskromnie, że pewność. Miały wszystko, co kotom do szczęścia jest potrzebne, bardzo się starałam...Ale i ja byłam z Nimi szczęśliwa, dały mi potężną lekcję życia, czułości, miłości, troski i odpowiedzialności. Poznałam też dzięki moim i nie moim kotom cudownych, wspaniałych, dobrych i wartościowych Przyjaciół, mam nadzieję, że zostaniemy w kontakcie na zawsze.
Bardzo mi brakuje wszystkich futerek, bardzo. Są razem ze mną w ogrodzie, codziennie rozmawiamy sobie wieczorową porą. I mi się śnią. Tak dobrze, tak spokojnie.
Oczywiście jest Nulka, koteczka absolutnie ewenementalna od samego początku. Ona żyje ze mną na swoich zasadach, tutaj, w ogrodzie i w domu Manula rozdaje karty. I ja to szanuję. Natomiast Nulka mną totalnie pomiata i za to Ją kocham.
Siedzę w tym Hiltonie wieczorami i rozmyślam. Co minęło, co zostało...
Tak, mnóstwo wspomnień. Nulka. I....
Obrazek
Jeży kupa. Dwie kupy. I Malutki.
Ze względu na kolor portek mają swoje imiona. Ten bliżej to Czarna D..., ten głębiej Biała... :oops:
Myszorku, jeżeli kiedyś tam uda Ci się te watki do końca odnaleźć, to bardzo proszę o kolejne linki na pw, ja nie umiem :oops: Ale to kiedyś, kiedyś...

Dam radę, od ponad roku nie czytałam nic dla siebie, tak zwyczajnie żeby poczytac, bo cos mnie zainteresowało, Twoje wspomnienia sa pierwszymi, które czytam , trochę trudno znależć wątki, bo nie we wszystkich, które kończyłaś, wpisany był link do nastepnego, ale odnalazłam . Jak to kiedys mówili "dla chcącego , nie ma nic trudnego". Linki wyślę, tylko pewno wezme sie za to jak obecny doczytam do końca, a jestem na etapie Cosia,Czitka,Balbi,Mić-idzie jesień!, rok 2013 październik.
Nulka może Cię jeszcze zaskoczy i w przyszłości zrobi się kotkiem nakolankowym.
Żadne niebo nie będzie niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.

Myszorek

Od: Czw sie 08, 2019 8:34

Post » Sob lip 20, 2024 12:25 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

@Myszorek

To wbij te linki tutaj, niech i inni skorzystaja.
Obrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, w poprzednim życiu musieli być myszami.

Lifter

Od: Pt sie 09, 2013 10:47

Post » Sob lip 20, 2024 12:37 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

czitka, wysłałam pw. Też mam ochotę przeczytać wszystkie Twoje wątki.
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Sob lip 20, 2024 12:42 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Lifter pisze:@Myszorek

Wchodzisz w Szukaj na górnym pasku forum i wpisujesz czitka w Szukaj autora. Zaznaczasz Tylko pierwszy post wątku i w Wyświetl wyniki jako zaznaczasz Wątki.
Wyświetlą się wszystkie wątki, które założyła czitka :)
Edit:
Tych wątków jest 427, ale niektóre są króciutkie.
Ostatnio edytowano Sob lip 20, 2024 12:52 przez madrugada, łącznie edytowano 1 raz
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Sob lip 20, 2024 12:43 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Lifter pisze:@Myszorek

też poproszę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lip 20, 2024 13:06 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

viewtopic.php?t=66865

viewtopic.php?f=46&t=51462

viewtopic.php?f=46&t=73700

viewtopic.php?f=46&t=99609&start=1500

viewtopic.php?f=1&t=134327

viewtopic.php?f=8&t=45649

To są wątki, które przeczytałam. Nie czytałam o wyprawie do Indonezji, więc go nie wkleiłam, jak znajdę to wkleję. Nie sa chyba w porzadku chronologicznym. Nie bardzo potrafie to ogarnąć. Dalsze części będę wstawiać, jak przeczytam.

Myszorek

Post » Sob lip 20, 2024 13:18 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Myszorek pisze:https://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=66865

viewtopic.php?f=46&t=51462

viewtopic.php?f=46&t=73700

viewtopic.php?f=46&t=99609&start=1500

viewtopic.php?f=1&t=134327

viewtopic.php?f=8&t=45649

To są wątki, które przeczytałam. Nie czytałam o wyprawie do Indonezji, więc go nie wkleiłam, jak znajdę to wkleję. Nie sa chyba w porzadku chronologicznym. Nie bardzo potrafie to ogarnąć. Dalsze części będę wstawiać, jak przeczytam.

wielkie dzięki ! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lip 20, 2024 13:26 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Ojej, bo aż mi... :oops:
Ja tam maczkiem pisałam do Myszorka, żeby nie wyszło głupio, a tu... :oops:
Nie mam absolutnie nastroju do przeszukiwania siebie na razie, ja się w ogóle odnaleźć nie potrafię w jakimkolwiek wymiarze :( .
Tylko, żeby nie utrudniać Myszorkowi bałaganu jedynie podpowiem, że wszystkie wątki "podróżnicze", Indonezja , itd. zostały wydzielone tutaj:
viewtopic.php?f=8&t=217949&start=15
Kocie wątki może da radę uporządkować chronologicznie Wojtek, jak kiedyś znajdzie czas oczywiście. Sprawnie się porusza w tych wyszukiwarkach, mnie by zajęło wieki...
Bałagan mam. W wątkach, w głowie, w ogrodzie...
Idę sobie. Do ogrodu idę sobie.
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Sob lip 20, 2024 14:45 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

O jak fajnie, bo ja bym tego nie znalazła, a odkąd czytam Tygrysy, to też chętnie poprzednie wątki poczytam :)

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Sob lip 20, 2024 14:55 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Silverblue pisze:O jak fajnie, bo ja bym tego nie znalazła, a odkąd czytam Tygrysy, to też chętnie poprzednie wątki poczytam :)

To tutaj dwa kolejne, juz chronologicznie. I zdjęcia się wyświetlają, najwiecej jest fotek Obisia. Piekny kotek.Czitka pięknie piszesz o swoich kotach.

viewtopic.php?f=46&t=165254

viewtopic.php?f=46&t=179880

Myszorek

Post » Sob lip 20, 2024 15:39 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Myszorku, podziwiam...też chętnie się cofnę do starych wątków, czytałąm je wprawdzie, ale kiedy to było.... :strach: :strach: :strach:

czitko, a Nulka w końcu odpięła ogonek ?

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob lip 20, 2024 15:41 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Myszorek pisze:
Silverblue pisze:O jak fajnie, bo ja bym tego nie znalazła, a odkąd czytam Tygrysy, to też chętnie poprzednie wątki poczytam :)

To tutaj dwa kolejne, juz chronologicznie. I zdjęcia się wyświetlają, najwiecej jest fotek Obisia. Piekny kotek.Czitka pięknie piszesz o swoich kotach.

viewtopic.php?f=46&t=165254

viewtopic.php?f=46&t=179880

Myszorek dziękuję:))

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Sob lip 20, 2024 19:45 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Myszorek pisze:(...) Nie mogę się doczekać kiedy doczytam skąd się wzięła Manula Pasiu i Bratu.

Żebyś nie przegapiła: pierwsza wzmianka o Mamie mówi o Czekoladowym, a Pasio pojawił się jako Paskudnik.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob lip 20, 2024 20:30 Re: Mami i pustka- żegnaj Cosieńko...

Wojtek pisze:
Myszorek pisze:(...) Nie mogę się doczekać kiedy doczytam skąd się wzięła Manula Pasiu i Bratu.

Żebyś nie przegapiła: pierwsza wzmianka o Mamie mówi o Czekoladowym, a Pasio pojawił się jako Paskudnik.

Załapałam , :D

Myszorek

[poprzednia][następna]