A sukienki piękne, wysłałam Felkowi, ciekawe która mu się najbardziej spodoba

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Felek już się wypowiedział, wszystkie sukienki mu się podobają
Silverblue pisze:No i badań nie udało się dziś zrobić. Były jakieś obsuwy, potem wzięła nas pani okulistka na kontrolę, a potem zrobiło się za późno żeby zdążyć przed przyjazdem kuriera.Myślałam że najpierw pobiorą krew a później kontrola a wyszło jak wyszło. Biedna Micia naderemno na czczo, my nie wyspani bo wołała w nocy jedzonka. Więc może uda się w przyszłym tygodniu, tyle że: mamy jeszcze umówić się do kardiologa, bo być może ten wylew od nerek, a jak nerki to być może serce i może wysokie ciśnienie, ciśnienie można zmierzyć normalnie, ale i tak leku wetka nie przepisze, tzn ta ogólna bo być może kardiomiopatia i nie wiadomo jakie. Ja trochę zgłupiałam już z tego. Mój TŻ ma przepisane leki bez robienia echo serca, a zresztą jeśli ciśnienie nie jest zbyt wysokie? No bo tak wszystkie badania robić bez względu na wyniki badań krwi? Poradnia kardiologiczna jest w tym samym budynku ale jako osobny podmiot, tam wizyta kosztuje 250 złotych, plus badania, plus ten panel geriatryczny, l plus dziś okulista i kolejne krople i chyba się trochę załamałam.
MB&Ofelia pisze:Biedna Miciunia!![]()
Nas głodówka i wampirzenie czeka w czwartek![]()
Silverblue pisze:MB&Ofelia pisze:Biedna Miciunia!![]()
Nas głodówka i wampirzenie czeka w czwartek![]()
Będziemy trzymać kciuki
A sukienka już wybrana:)
Silverblue pisze:Tak, bukiet jest w komplecie z sukienką:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości