Kochany kotek przecież chciał dobrze, chciał towarzyszyć. No nie wiem, czy się jednak tej wódki nie napiłaś, że było już blisko do szkalowania kotka. Ślinienie a raczej jego brak to bym ci może odpuściła, w tej sytuacji muszę się grubo zastanowić...
Moderator: Estraven
jozefina1970 pisze:Ach, ten Nodi![]()
Kochany kotek przecież chciał dobrze, chciał towarzyszyć. No nie wiem, czy się jednak tej wódki nie napiłaś, że było już blisko do szkalowania kotka. Ślinienie a raczej jego brak to bym ci może odpuściła, w tej sytuacji muszę się grubo zastanowić...
Lifter pisze:Proste jak drut, a bardzo przydatne.
Jak masz windows to masz z automaty onedrive, czyli dysk w chmurze.
Mi tez kocie spacery po klawiaturze pare razy niezle namieszaly w plikach. Automatyczny zapis do chmury uratowal mi dupe i efekt kilkugodzinnej pracy.
A generalnie w wordzie warto wlaczysz AUTOZAPIS
Jak zapisać Plik Word w chmurze?
W Office 2010 (Word, Excel i PowerPoint) przejdź do pozycji Plik > Zapisz & Wyślij, a następnie kliknij pozycję Zapisz w sieci Web (OneDrive ) lub Zapisz w programie SharePoint i wybierz lokalizację.
jolabuk5 pisze:A Ty piszesz Kącik najpierw w Wordzie, Kasiu, jako dokument? Ja piszę od razu na forum, niby to też Word. Ale czy to, co na forum też można zapisywać w Chmurze?Czy instrukcja zapisu w Word będzie działała też dla tekstòw na forum czy maili?
![]()
![]()

Katarzynka01 pisze:Zainspirował mnie kolega stwierdzeniem "ja tu jestem"!
Jestem. Mam włączoną kontrolę rodzicielską na płycie indukcyjnejCo nie oznacza, że małe łapeczki nie mogą zmieniać ustawień w trakcie. Mogą i robią to nagminnie.
Przynajmniej włączyć nie mogą i to już coś![]()
No więc (wiem, nie można tak zaczynać zdania) jestem, czuwam, prawdziwy "wyrzucik sumionka" widoczny przy każdym przejściu korytarzem
I na płycie, strategicznie bo nad szufladą z kocimi przekąskami
Już czatuje, nadchodzi czas kolacji, smacznego
Nie wiem w jaki sposób , bo ,żeby to zrobić trzeba wcisnąć jednocześnie dwa przyciski 
który rok temu jeszcze był
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości