pibon pisze:Julis sliczny i z lekka obrazony wyglada. Zunia sliczna i zrelaksowana:-)
A Jola to naczelny grafik forum;-)

Juliś ma zawsze naburmuszona minke ale jest kochany i daje się glaskac.
Lucas 2014
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Julis sliczny i z lekka obrazony wyglada. Zunia sliczna i zrelaksowana:-)
MB&Ofelia pisze:Mnie dzisiaj nie lubi Ofelia. Nasyczałam na nią. Owszem jest nowa siatka, ale to nie pretekst do wciskania kociałka między siatkę i drążki!
Muszę dokupić trytki. Dużo trytek. Otrytkuję całą siatkę
jolabuk5 pisze:Ciociu Lucas2014, nie każdy kotek lubi wyczesywanie. A czym wyczesujesz? My najbardziej lubimy takie szczotki, jakie kiedyś wysłałam Lucaskowi. Tylko on nie lubi samego dotknięcia![]()
Ciociu MB&Ofelia, chyba nie nalerzy syczeć na księżniczkę, tylko zrobić tak, żeby nie było niebezpiecznieJa też nie znam słowa trytki, ale wydaje mi się, że to jakieś zatrzaski
![]()
Sabcia
lucas 2014 pisze:MB&Ofelia pisze:Mnie dzisiaj nie lubi Ofelia. Nasyczałam na nią. Owszem jest nowa siatka, ale to nie pretekst do wciskania kociałka między siatkę i drążki!
Muszę napisac.Co to sa trytki???
![]()
![]()
![]()
Lucas 2014
MB&Ofelia pisze:Mnie dzisiaj nie lubi Ofelia. Nasyczałam na nią. Owszem jest nowa siatka, ale to nie pretekst do wciskania kociałka między siatkę i drążki!
MB&Ofelia pisze:lucas 2014 pisze:MB&Ofelia pisze:Mnie dzisiaj nie lubi Ofelia. Nasyczałam na nią. Owszem jest nowa siatka, ale to nie pretekst do wciskania kociałka między siatkę i drążki!
Muszę napisac.Co to sa trytki???
![]()
![]()
![]()
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka i 21 gości