Moderator: Estraven
Spooxterium pisze:Nul pisze:A wiesz, Spokusiu, że Nulka ładnych parę lat „nulkowała”?
Stąd ma taki nick?
Nul pisze:Spooxterium pisze:Nul pisze:A wiesz, Spokusiu, że Nulka ładnych parę lat „nulkowała”?
Stąd ma taki nick?
Od Anuli
Jeszcze zanim zaczęłam nurkować
Silverblue pisze:Nul pisze:Spooxterium pisze:Nul pisze:A wiesz, Spokusiu, że Nulka ładnych parę lat „nulkowała”?
Stąd ma taki nick?
Od Anuli
Od Anuli - no faktycznie, a ja się nie domyśliłam
Nul pisze:Silverblue pisze:Nul pisze:Spooxterium pisze:Nul pisze:A wiesz, Spokusiu, że Nulka ładnych parę lat „nulkowała”?
Stąd ma taki nick?
Od Anuli
Od Anuli - no faktycznie, a ja się nie domyśliłam
Bo równie dobrze mogło być od zera
MB&Ofelia pisze:Zero to ma czasu Duża na pisanie. A to dentysta, a to fizjoterapia, a to weterynarz, a to szkolenie w pracy. Pannice chyba się czują trochę zaniedbane, mam nadzieję że mi nie nasiusiają do kapci.
MB&Ofelia pisze:Zero to ma czasu Duża na pisanie. A to dentysta, a to fizjoterapia, a to weterynarz, a to szkolenie w pracy. Pannice chyba się czują trochę zaniedbane, mam nadzieję że mi nie nasiusiają do kapci.
Nul pisze:Oj, do kapci!A tak podpytam: zdarzyło im się kiedyś?
jolabuk5 pisze:Obie się czasem odgrażają, że "nasiusiają do kapci"
Nul pisze:O any, już sbie zaczęłam, zdumiona, jakieś interwały do zabawy wyobrażać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Jaga_17, Marmotka, Tygrysiątko i 286 gości