Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jozefina1970 pisze:Broen to inaczej Most nad Sundem. Ja sobie skracam
aga66 pisze:Poza Outlanderem, którego obejrzałam 1 odcinek bo mnie nie zainteresował w ogóle nie znam tych filmów o których piszecie. Widzę, że mam duże braki
Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:Broen to inaczej Most nad Sundem. Ja sobie skracam
Aaaaa![]()
Pokonałam jeden odcinek. Główna bohaterka była dla mnie tak okropnym i upierdliwym babskiem, że nie byłam w stanie oglądać dalej.
jolabuk5 pisze:aga66 pisze:Poza Outlanderem, którego obejrzałam 1 odcinek bo mnie nie zainteresował w ogóle nie znam tych filmów o których piszecie. Widzę, że mam duże braki
Też nie wiem, o czym mówicieBo nie man Netflixa.
GOT chętnie bym obejrzała, ale seriale w Netflixie nie są pokazywane w innych stacjach/platformach. Poza tym ja generalnie nie przepadam za fantasy
jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:Broen to inaczej Most nad Sundem. Ja sobie skracam
Aaaaa![]()
Pokonałam jeden odcinek. Główna bohaterka była dla mnie tak okropnym i upierdliwym babskiem, że nie byłam w stanie oglądać dalej.
Jest wkurwiająca ale ja mam do czynienia na co dzień to uwagi nie zwracałam
jozefina1970 pisze:Gorszymi Kasiu, gorszymi. Pomnóż jeszcze tak przez 150 osób
jolabuk5 pisze:HBO też nie mamAle dzięki, będę pamiętać
jozefina1970 pisze:Wczoraj zaczęłam Po złej stronie torów.
Hiszpański. Niezły.
Katarzynka01 pisze:jozefina1970 pisze:Wczoraj zaczęłam Po złej stronie torów.
Hiszpański. Niezły.
Dzisiaj sobie zarzuciłamCałkiem fajnie się ogląda. Nie muszę chyba mówić, że jestem zdeklarowaną fanką dziadka i jego ekipy
Katarzynka01 pisze:Wytrzymałam 1,5 odcinka![]()
Zapowiadało się nieźle po czym zdechlo
jozefina1970 pisze:Katarzynka01 pisze:Wytrzymałam 1,5 odcinka![]()
Zapowiadało się nieźle po czym zdechlo
Ale nie zwracaj uwagi na niedorobionego Romea i Julię! Oglądaj dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 77 gości