Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:indianeczka pisze:Za filmy czy seriale dokumentalne " podziękuję"
Czemu? Jest wiele znakomitych seriali dokumentalnych. I nie mam na myśli dokumentów o morderstwach czy tego typu seriali.
Jest taki reżyser Ken Burns, ja na niego wręcz poluję![]()
Jego seriale o wojnie wietnamskiej, secesyjnej, o zdobywaniu Dzikiego Zachodu czy o prohibicji. Rewelacja
indianeczka pisze:Katarzynka01 pisze:indianeczka pisze:Za filmy czy seriale dokumentalne " podziękuję"
Czemu? Jest wiele znakomitych seriali dokumentalnych. I nie mam na myśli dokumentów o morderstwach czy tego typu seriali.
Jego seriale o wojnie wietnamskiej, secesyjnej, o zdobywaniu Dzikiego Zachodu czy o prohibicji. Rewelacja
Ja takiej tematyki nie lubię a więc też nie oglądam.
Katarzynka01 pisze:indianeczka pisze:Katarzynka01 pisze:indianeczka pisze:Za filmy czy seriale dokumentalne " podziękuję"
Ja takiej tematyki nie lubię a więc też nie oglądam.
A jakie filmy lubisz?
indianeczka pisze:Akcji i fantasty. Na neflixie mieli fajny serial fantasy ( japoński lub koreański) ale już go usunęli.
jozefina1970 pisze:Wczoraj zaczęłam Po złej stronie torów.
Hiszpański. Niezły.
Katarzynka01 pisze:indianeczka pisze:Akcji i fantasty. Na neflixie mieli fajny serial fantasy ( japoński lub koreański) ale już go usunęli.
Po GOT w zasadzie skończyło się dla mnie fantasy. Zarówno literacko jak i filmowo. Poczekam aż ktoś napisze/nakręci coś lepszego lub równie dobrego.
Bo np kontynuacja GOT czyli "Ród smoka" zupełnie mnie nie wciągnął, poległam na IV odcinku i zupełnie nie mam ochoty na więcej.jozefina1970 pisze:Wczoraj zaczęłam Po złej stronie torów.
Hiszpański. Niezły.
O widzisz![]()
Omijałam go szerokim łukiem bo jakoś mi się wydawało, że polski.
Ale spróbuję
jozefina1970 pisze:Też kompletnie nie moja bajka.
Outlander chyba też sobie daruję
Szczególnie że zrobiłam sobie CDA premium bo tam jest mój ukochany Broen
aga66 pisze:Poza Outlanderem, którego obejrzałam 1 odcinek bo mnie nie zainteresował w ogóle nie znam tych filmów o których piszecie. Widzę, że mam duże braki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości