Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']Kocio [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 21, 2023 22:12 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Ostatnio oglądałam dokument o Botticellim (Canal+). Ten akurat bardzo mnie rozczarował.
Zerknę na to o czym mówisz, mam nadzieję, że jest w opcji vod
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Pt lip 21, 2023 22:46 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt lip 21, 2023 22:50 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Dzięki :1luvu: zerknę sobie, ciekawa jestem jak są zrealizowane
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Post » Sob lip 22, 2023 2:38 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Katarzynka01 pisze:
indianeczka pisze:Za filmy czy seriale dokumentalne " podziękuję" :)

Czemu? Jest wiele znakomitych seriali dokumentalnych. I nie mam na myśli dokumentów o morderstwach czy tego typu seriali.
Jest taki reżyser Ken Burns, ja na niego wręcz poluję :)
Jego seriale o wojnie wietnamskiej, secesyjnej, o zdobywaniu Dzikiego Zachodu czy o prohibicji. Rewelacja

Ja takiej tematyki nie lubię a więc też nie oglądam.
"Każde marzenie jest nam dane z siłą do jego spełnienia " K.Choszcz

Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=214301

indianeczka

Od: Pon cze 07, 2010 14:20

Post » Sob lip 22, 2023 12:13 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

indianeczka pisze:
Katarzynka01 pisze:

Czemu? Jest wiele znakomitych seriali dokumentalnych. I nie mam na myśli dokumentów o morderstwach czy tego typu seriali.
Jego seriale o wojnie wietnamskiej, secesyjnej, o zdobywaniu Dzikiego Zachodu czy o prohibicji. Rewelacja

A jakie filmy lubisz?

Katarzynka01

Post » Sob lip 22, 2023 13:35 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Katarzynka01 pisze:
indianeczka pisze:
Katarzynka01 pisze:

A jakie filmy lubisz?

Akcji i fantasty. Na neflixie mieli fajny serial fantasy ( japoński lub koreański) ale już go usunęli.

Obrazek

indianeczka

Post » Sob lip 22, 2023 14:37 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Wczoraj zaczęłam Po złej stronie torów.
Hiszpański. Niezły.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Sob lip 22, 2023 20:30 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

indianeczka pisze:Akcji i fantasty. Na neflixie mieli fajny serial fantasy ( japoński lub koreański) ale już go usunęli.

Po GOT w zasadzie skończyło się dla mnie fantasy. Zarówno literacko jak i filmowo. Poczekam aż ktoś napisze/nakręci coś lepszego lub równie dobrego.
Bo np kontynuacja GOT czyli "Ród smoka" zupełnie mnie nie wciągnął, poległam na IV odcinku i zupełnie nie mam ochoty na więcej.
jozefina1970 pisze:Wczoraj zaczęłam Po złej stronie torów.
Hiszpański. Niezły.

O widzisz :idea:
Omijałam go szerokim łukiem bo jakoś mi się wydawało, że polski.
Ale spróbuję

Katarzynka01

Post » Sob lip 22, 2023 21:59 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Katarzynka01 pisze:
indianeczka pisze:Akcji i fantasty. Na neflixie mieli fajny serial fantasy ( japoński lub koreański) ale już go usunęli.

Po GOT w zasadzie skończyło się dla mnie fantasy. Zarówno literacko jak i filmowo. Poczekam aż ktoś napisze/nakręci coś lepszego lub równie dobrego.
Bo np kontynuacja GOT czyli "Ród smoka" zupełnie mnie nie wciągnął, poległam na IV odcinku i zupełnie nie mam ochoty na więcej.
jozefina1970 pisze:Wczoraj zaczęłam Po złej stronie torów.
Hiszpański. Niezły.

O widzisz :idea:
Omijałam go szerokim łukiem bo jakoś mi się wydawało, że polski.
Ale spróbuję

Bardziej od " gry o tron" podobał mi " ice fantasy" :)
Shadowhunters też się da obejrzeć ale radzę oglądać z napisami bo lektor kijowy ;)

Obrazek

indianeczka

Post » Sob lip 22, 2023 22:34 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

To zupełnie nie moje klimaty :)

Katarzynka01

Post » Nie lip 23, 2023 7:22 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Też kompletnie nie moja bajka.
Outlander chyba też sobie daruję ;-)
Szczególnie że zrobiłam sobie CDA premium bo tam jest mój ukochany Broen :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lip 23, 2023 7:25 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Poza Outlanderem, którego obejrzałam 1 odcinek bo mnie nie zainteresował w ogóle nie znam tych filmów o których piszecie. Widzę, że mam duże braki :)

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie lip 23, 2023 9:11 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie lip 23, 2023 12:04 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

jozefina1970 pisze:Też kompletnie nie moja bajka.
Outlander chyba też sobie daruję ;-)
Szczególnie że zrobiłam sobie CDA premium bo tam jest mój ukochany Broen :1luvu:

Nie wiem co to takiego?
aga66 pisze:Poza Outlanderem, którego obejrzałam 1 odcinek bo mnie nie zainteresował w ogóle nie znam tych filmów o których piszecie. Widzę, że mam duże braki :)

Ja pisałam o GOT czyli "Grze o tron". Jestem zaprzysięgłą fanką i gorąco polecam. Zwłaszcza książkę - mam wielkie pretensje do George'a R.R. Martina, że ociąga się z napisaniem dalszego ciągu (serial wyprzedził książkę niestety).

Katarzynka01

Post » Nie lip 23, 2023 12:07 Re: Moje koty XIX. Druid ['] Zawieszka ['] Dżygit [']

Gosiagosia pisze:Obrazek

:1luvu:
Lubię róże. Niestety mogę się nimi cieszyć tylko w takiej właśnie formie.
No bo jaki sens w trzymaniu kwiatów skoro przy każdym wyjściu z domu i na noc trzeba je zamykać w łazience?
Moje zbrodnicze koty żrą kwiaty, a później wiadomo jak je wydalają. Sprzatanie kocich pawików to nie dramat, gorzej jeśli kwiatek zatruje koteczka :twisted:

Katarzynka01

[poprzednia][następna]