Kotomania-czyli ja i moje 4 ogony

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 02, 2009 22:40

Małgosiu, jeszcze MartaAgnieszka, dwa posty nad Twoim przeczytaj :wink:

Asia, to prawda, Kasia jest super osobą, przyciąga ludzi jak magnes! :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie sie 02, 2009 23:35

kropkaXL pisze:Pozwolę sobie wkleić jedno zdjęcie z imprezy klasowej-było super!!!!
I własnie ze wzgledu na moje ulubione kolory-widoczne na zdjęciu-zalicytowałam bransoletkę z bazarku Milenki-ofiarowaną przez Małgosie!
Obrazek

Kasia ale Ty jestes Laseczka:)))) 8O 8O 8O super:))))
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Nie sie 02, 2009 23:36

Przepiękne jest to zdjęcie.Nawet kolega obok jest zauroczony widać,hłehłe
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sie 03, 2009 6:36

Kochane jestescie !-nigdy nie przypuszczałam,że tyle fajnych osób będzie tu zaglądało!!!
MartoAgnieszko-dopiero teraz zauważyłam ,że we wrześniu powiesz "tak"-to kiedy ten dzień???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sie 03, 2009 6:48

jerzykowka pisze:Jutro zaczne buszowac w NK wsrod znajomych Kropeczki, moze czesc z Was uda mi sie odnalesc:))) Czesc z Was Juz znam rowniez z NK;-)

Asiula-na NK ,mam wśród znajomych Sylwię(kociczka),Jolę(jolab),Ingę(Georg-inia),Olę(Zabers)Beate z Bytomia,Alessandrę(trudny do zapamiętania nick-un..cośtam lexi)Majamsk(Agnieszkę Majewską-to ta,która ma Fasolkę)
Być może są tam jeszcze inne osoby z Miau,ale ich nie zidentyfikowałam-min-Psykota-zwierzaki w potrzebie-nie pamietam nicku(nicka?) z Miau.
Pobuszuj-może jeszcze kogos znajdziesz!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon sie 03, 2009 7:25

wróciłam z weekendu :)
Nah, wszystkiego naj, naj, naj :torte:
MarcieAgnieszce życzenia złożymy we wrześniu, coby nie zapeszać ;)
A mnie i TŻ-towi wczoraj 10 lat stuknęło :roll: I z tejże okazji mamy nowego tymczasika, o! :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sie 03, 2009 8:33

Mój wielki dzień wypada na 12 września :) Mojemu przyszłemu zakomunikowałam że chcę prezent przedślubny - kotka :) i mogę pójść mu na rękę i sama go poszukam :D Coś tam po marudził że jak to będzie. Dwa koty, później mały bobas - i jak on to psychicznie da radę hhhehehe

Georg-inia - gratulacje pięknego stażu małżeńskiego :D

Pozdrawiam serdecznie wszystkie cudowne Panie z forum miau :)

MartaAgnieszka

Od: Pon lip 06, 2009 8:10

Post » Pon sie 03, 2009 8:47

Inga-jeszcze wielu takich jubileuszy życze-w miłości i szcześciu,w zdrowiu i wzajemnym szcunku!!!
Zaraz sobie pooglądam nowego tymczasika :D

Martusiu-życzenia przeslemy we wrzesniu-teraz nie,bo jeszcze nie pora,ale kciuki trzymamy,a co?-żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłas-kociak tez!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sie 03, 2009 8:55

kropkaXL pisze:Inga-jeszcze wielu takich jubileuszy życze-w miłości i szcześciu,w zdrowiu i wzajemnym szcunku!!!

dziękuję za życzenia, ale my z TŻ bezobrączkowi jesteśmy, więc staż to jest hmm... jaki? konkubinatowy? :lol: nie cierpię tego słowa, od razu mam skojarzenia typu "32-letni Zdzisio M. w czasie libacji alkoholowej śmiertelnie ugodził nożem swoją konkubinę, 27-letnią Franię G. ..."
:roll:
tymczasika nie pooglądasz, bo jeszcze nie mam fotek, wczoraj była burza taka, że ze względów bezpieczeństwa poodłączaliśmy cały sprzęt, i dobrze, bo nam światło zgasło. Więc siłą rzeczy nie było sesji :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sie 03, 2009 9:01

Georg-inia pisze:
kropkaXL pisze:Inga-jeszcze wielu takich jubileuszy życze-w miłości i szcześciu,w zdrowiu i wzajemnym szcunku!!!

dziękuję za życzenia, ale my z TŻ bezobrączkowi jesteśmy, więc staż to jest hmm... jaki? konkubinatowy? :lol: nie cierpię tego słowa, od razu mam skojarzenia typu "32-letni Zdzisio M. w czasie libacji alkoholowej śmiertelnie ugodził nożem swoją konkubinę, 27-letnią Franię G. ..."
:roll:
tymczasika nie pooglądasz, bo jeszcze nie mam fotek, wczoraj była burza taka, że ze względów bezpieczeństwa poodłączaliśmy cały sprzęt, i dobrze, bo nam światło zgasło. Więc siłą rzeczy nie było sesji :)

To nie ma znaczenia!!!-najwazniejsze jest uczucie i wzajemny szcunek!
A słowa konkubinat tez chorobliwie nie znosze-jest jakies takie hmm....marginesowe i tak samo mi sie kojarzy jak Tobie!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sie 03, 2009 9:05

jejku dziewczyny kochane moje - bardzo dziękuję za życzenia, mąż :smiech3: także dziękuję...

to jest pierwsze zdjęcie jakie zamieściłam w necie z własną osobą (co ta Kropka robi z ludźmi :lol: )
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pon sie 03, 2009 9:16

Ale tu laseczki są 8O

Nah, gratulejszyn :wink:

MartaAgnieszka, my mamy trzy koty, a Bobo w drodze 8) (Kira będzie miała się w końcu z kim bawić :twisted: )
EDIT: Przypomniało mi się, że żeby zminimalizować ryzyko wystąpienia alergii u dziecka na zwierzaki, trzeba mieć conajmniej dwa 8) w trakcie ciąży. No chyba, że mówisz do swojego TŻa: "Kotku", ale to się nie liczy :lol:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon sie 03, 2009 9:42

Jakoś tak po omacku tu trafiłam :)

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Pon sie 03, 2009 9:46

Nah pisze:jejku dziewczyny kochane moje - bardzo dziękuję za życzenia, mąż :smiech3: także dziękuję...

to jest pierwsze zdjęcie jakie zamieściłam w necie z własną osobą (co ta Kropka robi z ludźmi :lol: )

Ale manipuluje co??????
Ale warto było-trzeba było Cię światu pokazać,sama pewnie byś tego nie zrobiła-dziewczyno-piękna jestes i nie wiesz o tym????-lustro Ci fundnę,jak nie masz :lol: :lol: :lol: -a męża zapraszam na forum-niech sobie chłopak podbuduje ego,że taką cudną żone udało Mu się złapać!

Marciu-za "laski"-ogromne dzięki-w moim wieku :ryk: :ryk: :ryk:
a co do dokocenia-popieram-argument nie do zbicia dla TŻ-a MartyAgnieszki!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sie 03, 2009 9:46

MarciaMuuu pisze:Ale tu laseczki są 8O

Nah, gratulejszyn :wink:

MartaAgnieszka, my mamy trzy koty, a Bobo w drodze 8) (Kira będzie miała się w końcu z kim bawić :twisted: )
EDIT: Przypomniało mi się, że żeby zminimalizować ryzyko wystąpienia alergii u dziecka na zwierzaki, trzeba mieć conajmniej dwa 8) w trakcie ciąży. No chyba, że mówisz do swojego TŻa: "Kotku", ale to się nie liczy :lol:

Jak najbardziej.Moje córki będąc w ciąży mieszkały ze mną,a wokoło koty.Teraz dzieciaki są zdrowe i żadne alergi nie ma.

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

[poprzednia][następna]