Asia, to prawda, Kasia jest super osobą, przyciąga ludzi jak magnes!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Jutro zaczne buszowac w NK wsrod znajomych Kropeczki, moze czesc z Was uda mi sie odnalesc:))) Czesc z Was Juz znam rowniez z NK;-)
kropkaXL pisze:Inga-jeszcze wielu takich jubileuszy życze-w miłości i szcześciu,w zdrowiu i wzajemnym szcunku!!!
Zaraz sobie pooglądam nowego tymczasika![]()
Georg-inia pisze:kropkaXL pisze:Inga-jeszcze wielu takich jubileuszy życze-w miłości i szcześciu,w zdrowiu i wzajemnym szcunku!!!
Zaraz sobie pooglądam nowego tymczasika![]()
dziękuję za życzenia, ale my z TŻ bezobrączkowi jesteśmy, więc staż to jest hmm... jaki? konkubinatowy?nie cierpię tego słowa, od razu mam skojarzenia typu "32-letni Zdzisio M. w czasie libacji alkoholowej śmiertelnie ugodził nożem swoją konkubinę, 27-letnią Franię G. ..."
![]()
tymczasika nie pooglądasz, bo jeszcze nie mam fotek, wczoraj była burza taka, że ze względów bezpieczeństwa poodłączaliśmy cały sprzęt, i dobrze, bo nam światło zgasło. Więc siłą rzeczy nie było sesji
Nah pisze:jejku dziewczyny kochane moje - bardzo dziękuję za życzenia, mążtakże dziękuję...
to jest pierwsze zdjęcie jakie zamieściłam w necie z własną osobą (co ta Kropka robi z ludźmi)
MarciaMuuu pisze:Ale tu laseczki są![]()
Nah, gratulejszyn![]()
MartaAgnieszka, my mamy trzy koty, a Bobo w drodze(Kira będzie miała się w końcu z kim bawić
)
EDIT: Przypomniało mi się, że żeby zminimalizować ryzyko wystąpienia alergii u dziecka na zwierzaki, trzeba mieć conajmniej dwaw trakcie ciąży. No chyba, że mówisz do swojego TŻa: "Kotku", ale to się nie liczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 97 gości