U mnie w kompie to żadne wyniki się nie pojawią, bo nie mamy netu
Ale rzeczywiście chyba najpierw zbadamy kupala, a potem będziemy aplikować advocata.
Mam wieści z domku Mrówki - obecnie Fiony
"Mam już zrobione zdjęcia, ale mąż na wakacjach z dziećmi a ja, wstyd się przyznać ... nie potrafię ich zrzucić na kompa

. Kicia - Fiona rośnie
szybko, ale jest szczuplutka. Pewnie wszystko spala szalejąc po domu. Jest strasznym rozrabiakiem, buja się na wszystkim co wisi (firanki, ubrania, paski). Gryzie wszystko co napotka na drodze (najbardziej jej smakował mój paseczek do spodni

). Ale kochamy ją bardzo, a ona jest już bardzo towarzyska. Teraz jak jesteśmy w domu same, chodzi ze mna nawet do łazienki.
Jest ciekawska, wszystko ja interesuje.Jak ja wychodze spod prysznica, ona natychmiast wchodzi do kabiny, jak tylko wystawię kosz na śmieci z szafki, to Fiona od razu tam wchodzi (do szafki oczywiście), jak położę jakąś reklamówkę na łóżku, ona od razu do niej zagląda. Uczestniczy też w codziennym porządkowaniu kuwety

. Mojego mąża martwi tylko to, że w stosunku do niego jest wciąż nieufna, chociaz On się bardzo stara

. No i nie możemy jej wpuszczać do sypialni, bo od razu próbuje nasikać na wykładzinę. Muszę kupić antykota
Postaram się w przyszłym tygodniu przesłać fotki."
Fajnie