Anuk pisze:charm pisze:mocne kciuki za Busię!:ok::ok::ok:
resztę napiszę jak odzyskam x-y, bo z telefonu to....
Co to jest x-y? Mnie się tylko z chromosomami kojarzy

X-y ->
X Window System
Graficzna część linuxa (jako że ja pingwiniarz jestem ;P)
Na szczęście już działają (co by w Drańskim wątku po chińsku nie pisać, resztę zostawię sobie do opisu we własnym - chłopaki zrozumieją, Natalia zignoruje

)
A drapak śliczny
Chciałabym mieć miejsce na postawienie takiego większego... aktualnie musiałoby się to odbyć kosztem łóżka, tzn drapak na podłogę, a ja spać... hmmm... może na drapak? jakby kotecki się podzieliły...
Więc na razie muszą im wystarczyć dwa małe..
(btw, oba robione - koszt jednego ~20zł, drugi niewiele więcej...) - płyty przycięte na wymiar w castoramie, kilka gwoździ, śrub, parę m sznurka sizalowego, materiał za 5zł/metr, wszywaczem przymocowany, więc można będzie zmieniać w miarę potrzeby, itp
Ale kiedyś będę miała (a właściwie moje kotecki) taki duży, wysoki, do wspinania się, itp
A co do piłeczki - nie wiem na czym jest zamocowane, ale mam taką myszkę kupioną w sklepie zoologicznym za 5zl na takiej jakby sprężynce - chłopakom nie udało się jej odgryźć, i nie jest z czegoś, co da się zjeść (wygląda na grubą żyłkę) - może coś takiego im zamocować na drapaku żeby miały zabawę? zamiast piłeczki na gumce, co by Gumkojada nie kusić
Kciuki za Ch.Ch. oczywiście cały czas mocno zaciśnięte (na ile pozwala klawiatura

)
Mam nadzieję, że niedługo będziemy mogli przeczytać dobre wieści...