kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:![]()
![]()
Dzień dobry
Dzisiaj praca?
Ano,dzisiaj do pracy.Słoneczko nas dzisiaj omija!
![]()
U nas jeszcze jest

Ciekawe na jak długo
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:![]()
![]()
Dzień dobry
Dzisiaj praca?
Ano,dzisiaj do pracy.Słoneczko nas dzisiaj omija!
![]()
kinga w. pisze:kothka pisze:kinga w. pisze:Cześć! Okna nie umyte, zakupy nie zrobione... Chrupki się kotom kończą - trzeba do zoologicznego.
internetu nie ma?Po co chodzić jak sami przyniosą
A bo ja wiem?? Kupuje po 2-3kg... Na necie jak dołożą koszty transportu to mi się taki ilości nie kalkulują - tam wypada woreczek 15 - 20kg kupić na raz a ja powierzchnie magazynowe mam w ścisłej reglamentacji.
kothka pisze:Tyle, że kupowanie małych worków finansowo średnio wychodzi. Ja dla jednego kota biorę po 7 kg od razu
kothka pisze:moś pisze:kothka pisze:kalair pisze:Jak i na dworku!![]()
![]()
Dzisiaj w domku, i czeka mnie jeszcze praca w ogródku..
Mnie teoretycznie czeka mycie okien, ale nie mam czasu, więc nie umyjęPrzetarłam tylko szyby w sobotę i wystarczy
Teraz tylko czekam na awanturę okienną
Bo w całym domu już umyte tylko u mnie nie
Do ogródka nawet nie zaglądam
cze, a ja wrocilam dzis do domku, chcialam myc okna a...one juz umyte..dwa dni temu..ale jestem spostrzegawcza, Jj sie nawet nie przyznal
Szczęściara
Moich jakoś nikt nie chce umyć za mnie
Nelly pisze:kothka pisze:Tyle, że kupowanie małych worków finansowo średnio wychodzi. Ja dla jednego kota biorę po 7 kg od razu
Tak jest. Duże wory naprawdę warto jak można.
Romeczku, jak tam dziś? Śpisz, pracujesz?
MaryLux pisze:Ceść Romecku
Inka
tosiula pisze:Cześć Romeczku
moś pisze:kothka pisze:moś pisze:kothka pisze:kalair pisze:Jak i na dworku!![]()
![]()
Dzisiaj w domku, i czeka mnie jeszcze praca w ogródku..
Mnie teoretycznie czeka mycie okien, ale nie mam czasu, więc nie umyjęPrzetarłam tylko szyby w sobotę i wystarczy
Teraz tylko czekam na awanturę okienną
Bo w całym domu już umyte tylko u mnie nie
Do ogródka nawet nie zaglądam
cze, a ja wrocilam dzis do domku, chcialam myc okna a...one juz umyte..dwa dni temu..ale jestem spostrzegawcza, Jj sie nawet nie przyznal
Szczęściara
Moich jakoś nikt nie chce umyć za mnie
Bry,taa, okazalo sie że jedno w kuchni od strony ogrodu zostalo do mycia..czy mozna myc okna w wielki piatek?Bo ja juz dzis nie mam sily
kalair pisze:![]()
kalair pisze:Mamy dzisiaj słońce znowu! I to jest najfajniejsze!![]()
kothka pisze:kalair pisze:Mamy dzisiaj słońce znowu! I to jest najfajniejsze!![]()
Mamy słońce, a ja mam jakiegoś doław sumie bez powodu (a wlaściwie z powodu tego, że myśleć o samodzielnym mieszkaniu to sobie mogę, ale chyba w życiu nie będzie mnie na nie stać
a tu mnie już szlag trafia)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka i 23 gości