Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:No i to sa dobre wiadomosci:) w suwaczku masz jeszcze 6 dni do umownego terminu. Wstrzymaj oddech. Wyluzuj. Samo przyjdzie:) Gina popros w odkladne zbadanie:) to pomaga:) Mnie lekarz za kazdym razem badal tak ze potem dostawalam skurczy:)
obraź się i odwołaj poród, jak nie to nieDagires pisze:dupa dupa dupa .... przepraszam za wyrazenie ale juz nie daje rady , wczoraj caly dom posprzatalam,spacer i co .... wielkie nico ....a do tego idziemy dzis na wizyte do lekarza na ktora mielismy juz niby nie dotrzec wg tego co ona sam lekarz twierdzil ..... a tam ....wypisuje sie z tego interesu , bo juz mi nerwy siadaja
Femka pisze:obraź się i odwołaj poród, jak nie to nieDagires pisze:dupa dupa dupa .... przepraszam za wyrazenie ale juz nie daje rady , wczoraj caly dom posprzatalam,spacer i co .... wielkie nico ....a do tego idziemy dzis na wizyte do lekarza na ktora mielismy juz niby nie dotrzec wg tego co ona sam lekarz twierdzil ..... a tam ....wypisuje sie z tego interesu , bo juz mi nerwy siadaja
aga9955 pisze:No i to sa dobre wiadomosci:) w suwaczku masz jeszcze 6 dni do umownego terminu. Wstrzymaj oddech. Wyluzuj. Samo przyjdzie:) Gina popros w odkladne zbadanie:) to pomaga:) Mnie lekarz za kazdym razem badal tak ze potem dostawalam skurczy:)
Kociama pisze:Witaj Dagus Kochana![]()
heh przyjdzie czas to i Usia Tatusiowi wygarnie![]()
Uleczko my też czekamy na Ciebie mały Skarbie![]()
Zosiu zdrówka duzo i trzymaj tak dalej![]()
Jesteśmy serduchem z Wami
AgaPap pisze:Coby jej ta upartość w decyzjach na zawsze nie została
Dagires pisze:AgaPap pisze:Coby jej ta upartość w decyzjach na zawsze nie została
jak mowi jej imie to podobno marne szanse, nie dosc ze uparta jak baran to jeszcze szczerze przekonana o swojej racji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 111 gości