dobry ginekolog 100 PLN za wizytę, odpowiednia dieta w ciąży 500 PLN miesięcznie, kocie mruczenie na brzuchu bezcenne i for free
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hydra_pl pisze:a wspomniał ktoś o tym, że koty kradną oddechybo o przegryzaniu gardeł było... hehehehe ciemnogród w tym kraju i zacofanie...
dobry ginekolog 100 PLN za wizytę, odpowiednia dieta w ciąży 500 PLN miesięcznie, kocie mruczenie na brzuchu bezcenne i for free
agul-la pisze:a zmieniajac na chwile temat to moje gnomy uprawiaja wlasnie zapasy jednoczesnie wspinajac sie po mojej nogawcenie rpzestaja mnie zadziwiac
kalair pisze:Koty są straszne!Jak mogłyście o tym nie wiedzieć?![]()
Dzisiaj rano młoda przyszła do mnie, usiadła koło twarzy i uskuteczniała budzenievadee pisze:agul-la pisze:i psowklamstwo klamstwo i jeszcze raz klamstwo
jak mozna takiego futerka nie pocalowac?jak slysze, ze ktos mowi ze swierzeta smierdza to mowie zeby powachal siebie
taaak, a już zwłaszcza koty - są śmierdzące, brudne, fałszywe, duszą niemowlęta i przegryzają grdyki![]()
![]()
hihi pisze:Dzisiaj rano młoda przyszła do mnie, usiadła koło twarzy i uskuteczniała budzenie
I pachniała ślicznie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 14 gości