a pamietasz Stachowanie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mnie propozycja ikonek, szczegolnie do pewnego konkretnego typu watkow, sie podoba
wedlug mnie najwazniejsze byloby oznaczenie 1. watkow pilnych (jakas specjalna ikonka) i watkow podlinkowanych w Kocim ABC
Dorota pisze:Beatko,
a pamietasz Stachowanie?
Fri pisze:osobiście na przykład nie wyobrażam sobie braku emotikonek, bo zastępują mi one mimikę czy tembr głosu - czuję wtedy że przy drugiej klawiaturze jest rzeczywisty człowiek i za to go lubię (lub mniej, lub wcale)
Never pisze:A - i jeszcze jedno - jak będziecie wydzielać wątki dziedobrowe to proszę również o wydzielenie wątków "ołtarzykowych" HOWGH!!! I wielu, wielu innych....
Bleee......
galla pisze:Propozycja otagowania tematów po części ma sens, jeśli będą otagowane wątki rzeczywiście ważne i tych oznaczeń nie będzie za dużo. Inaczej zrobi się z tego choinka i będzie to nieczytelne. [...] Ale jeśli oznaczymy migającym wykrzyknikiem 40 wątków na 50, to oznakowanie to przestanie spełniać swoją rolę.
Np. przydałby się jakiś wielki czerwony, migający wykrzyknik przy kocim ABC.
Fri pisze:może otagować tylko konkretne wątki potrzebujące pomocy, prostym znaczkiem (logo a'la czerwony krzyż, wykrzyknik), bo jak się wprowadzi kilka tagów, do tego zmieniających się w zależności od nastroju autora, to forum się strasznie oczojebne zrobi...
wtedy, każdy wąt, w zależności od sytuacji, będzie mógł sobie takiego taga wstawić, w momencie, gdy będzie potrzebował pomocy, i zdjąć gdy już nie będzie potrzebna, żeby nie angażować uwagi Pomagaczy niepotrzebnie...
galla pisze:Never pisze:A - i jeszcze jedno - jak będziecie wydzielać wątki dziedobrowe to proszę również o wydzielenie wątków "ołtarzykowych" HOWGH!!! I wielu, wielu innych....
Bleee......
Zauważyłaś oczywiście, Never, że Jana jest przeciwna wydzielaniu osobnego podforum? I wiele innych "jadowitych" osób
skaskaNH pisze:Zostawmy to, co jest, bo lepsze bywa wrogiem dobrego. I nie traktujmy sie z gory, prosze. To, ze ktos "papla o niczym" - nie znaczy, ze nic nie robi. Moze tylko nie zawsze chce sie z tym ujawniac.
kristinbb pisze:
Mam ujawnić listę kotów , którym do tej pory pomogłam??![]()
Będzie długa...![]()
kristinbb pisze:Ze względu na rozliczne obowiązki będę bywać mało na forum....
więc nie będę bywać również na niemerytorycznych wątkach zgodnie z życzeniem nie-życzliwych...
Do widzenia...8
a jak już zostaje zauważone, to jego koszmarna konstrukcja praktycznie uniemożliwia korzystanie zeń. Mnie wątki pogaduszkowe nie przeszkadzają absolutnie, wchodzę i na nie, i na pomocowe, przeszkadzają mi za to potwornie mnożące się niemal tysiącami wątki wynikające z prawie zupełnej niewiedzyMonostra pisze:ABC jest praktycznie niezauważalne. Nowa osoba wchodzi i widzi masę wątków na stronie Kotów. Na ABC nie zwróci uwagi. Może ABC jako nowe podforum z czytelnym (migającym
) napisem: "zajrzyj, zanim zapytasz"?
Sihaja pisze:A ja poproszę o zamknięcie TEGO wątku. Jest to chyba jedyny wątek na FORUM, który trwa bardzo niedługi czas, a narobił tyle zamieszania, skłócił tyle osób i zrobił wielu ludziom bardzo dużo przykrości. Czyż za coś takiego nie powinno się zamykać wątku?
to nie jest zła myśl, jeśli tylko się na to zgodzą, wtedy tak lista wyglądałaby może mniej więcej tak:Agn pisze:Lista osób, które mają pewne doświadczenie w którymś zakresie byłaby, obok Kociego ABC, jakoś pomocna, gdy ktoś będzie szukał rady na cito.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 130 gości