Hugo i Meo (H&M)- sytuacja wraca do normy :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 04, 2008 21:20

Marcelibu pisze:
ajmk pisze:Ale o co Ci chodzi? 8O
Się tylko o Twoje kubki smakowe zatroszczyłam...

Wiele Dziewczyn z Forum najpierw same próbują... 8) . Lekarstwa na przykład 8) . Idę suszyc głowę Młodej, może będzie szybciej 8) . Ale ona odczepić od Meo sie może 8O ...

Kiedyś nie miałam nić przeciwbólowego, a głowa mi pękała. Więc zapodałam sobie Biovetalgin... :roll:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt kwi 04, 2008 21:30

CoToMa pisze:
Marcelibu pisze:
ajmk pisze:Ale o co Ci chodzi? 8O
Się tylko o Twoje kubki smakowe zatroszczyłam...

Wiele Dziewczyn z Forum najpierw same próbują... 8) . Lekarstwa na przykład 8) . Idę suszyc głowę Młodej, może będzie szybciej 8) . Ale ona odczepić od Meo sie może 8O ...

Kiedyś nie miałam nić przeciwbólowego, a głowa mi pękała. Więc zapodałam sobie Biovetalgin... :roll:

no co trzeba probowac, zeby nam ktos kotow nie otrul :roll: :wink:
a Hrupka sprobuje chetnie wszystkiego co "przypadkiem" spadnie na podloge
kiedys przy SUK-u wmuszalismy w Rysia No-Spe i ulamek tabletki spadl na ziemie
nagle z dolu dobieglo do nas okropne mlaskanie i zobaczylismy jak pysk Hrupki pokrywa zoltawa piana, ktora rosnie z kazdym klapnieciem paszczy, a za piany wystaja wielkie zgorszone oczy
...no bo No-spa jest gorzka jak sto nieszczesc :lol:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Pt kwi 04, 2008 21:52

Anja :ryk: :ryk:
U mnie wszystkożernym kotem jest Mikuś, ale mimo to tabletki raczej by nie wciągnąl do paszczy dobrowolnie :D

P.s. Marcelibu, nie oburzaj sie, tylko opisz wrażenia smakowe :mrgreen: Nosi mnie na jakąs przekąskę, a nic nie mam w domu, wiec jak coś, to sie za chrupki kocie wezme :smokin:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt kwi 04, 2008 21:58

O mamma mia! Zainspirowałyście mnie aż sama zacznę testować kocie jedzenie. A ktoś już past odkłaczających próbował? Czy na razie stanowią jeszcze terra incognita?

I chciałam zwrócić uwagę, że jutro Meo będzie miał robione testy, godzina jest koszmarna bo wyobrażacie sobie, że Marcelibu będzie musiała do 19 czekać na wyniki? Może wymyślmy jakiś program artystyczny żeby troszkę jej myśli czymś innym zająć? A poważnie to kciuki za jutrzejsze badania!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt kwi 04, 2008 22:03

ja próbowałam bezo-peta
trochę słodkawy, raczej bez smaku
bleee
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt kwi 04, 2008 22:06

Malati pisze:I chciałam zwrócić uwagę, że jutro Meo będzie miał robione testy, godzina jest koszmarna bo wyobrażacie sobie, że Marcelibu będzie musiała do 19 czekać na wyniki? Może wymyślmy jakiś program artystyczny żeby troszkę jej myśli czymś innym zająć? A poważnie to kciuki za jutrzejsze badania!

OK. Ja jej 100 razy wyślę sms o ufo :evil:

Inne pomysły :twisted:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt kwi 04, 2008 22:10

Femka pisze:ja próbowałam bezo-peta
trochę słodkawy, raczej bez smaku
bleee

8O 8O 8O
aż z tego szoku zaniemówiłam/zaniepisałam.... w sensie, że bezo-pet jest słodkawy, prawie bez smaku oczywiście, a nie że próbowałaś. Przecież to całkiem naturalne takie próbowanie 8O

Bungo ja myślałam, żeby może jakieś info umieścić, że trzeba się z domu ewakuować czy coś w tym stylu. Ale wtedy to Marcelibu by nas znienawidziła, że musiała koty ewakuować i na pewno coś by po drodze zjadły no i ze stresu. Nie to nie dobry pomysł, raczej nasyłanie jakiś orkiestr pod okna też w grę nie wchodzi, no bo by koty mogły się postresować i w ogóle to by wpłynęło pewnie koszmarnie. Z tymi sms`ami też lepiej uważać :twisted:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Sob kwi 05, 2008 7:30

Witam sobotnio...
Obrazek
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob kwi 05, 2008 7:36

Malati pisze: 8O 8O 8O
aż z tego szoku zaniemówiłam/zaniepisałam.... w sensie, że bezo-pet jest słodkawy, prawie bez smaku oczywiście, a nie że próbowałaś. Przecież to całkiem naturalne takie próbowanie 8O

ale ten bezo-pet naprawdę tak smakuje
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 05, 2008 7:43

moj Misiek, ku konsternacji olbrzymiej pań w sklepach, tez probuje :D , jak zapasy od Boni się skoncza to kupujemy jakas puszeczke na miescie
i Misiek ostatnio whiskasa sprobował, suchego, kwadracik
wypluł i mowi - mamo, to swinstwo, skoro ludziom nie smakuje to jak moga to jesc koty?!
juz sie gnojek nauczył nazw karm, składu troche i własciwosci :D i pyta takie dziumdzie, ktore nie maja pojecia o czym ten bachor ;) mówi, a do tego jeszcze pyta, pyta i kaze sobie wszystko pokazywac ;)

Moniu, kciuki!
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Sob kwi 05, 2008 7:49

dzisiaj mogę poprawić humor Marcelibu.
Rano odkryłam, że moja Zosia jest za chuda. Teraz kombinuję, jak sprawdzić jej kondycję bez narażenia się na niewybredne żarty na temat histerii :twisted:

a co do leukocytów: przecież Meo łzawią oczka, prawda? To może być przyczyna podwyższenia leukocytów. I bardzo często bywa.
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 05, 2008 8:46

Dzień dobry Wszystkim!
Bardzo dziekuje za wszystkie przedstawione sposoby wykonania części rozrywkowej dla mnie :lol: . Inwencja Forumowiczów nie zna granic :D 8) .
Nockę Meo przespał na poduszce obok mnie. Nie rzygał, pochrupał połowe miseczki (zawartości) Sanabelle Senior, o teraz też chrupie.

Mnie tez się wydaje, że Bezo-pet jest nieco słodkawy... 8)
Marcelibu

Post » Sob kwi 05, 2008 8:49

już widzę następny problem, którym będzie się zamartwiać Marcelibu:
otyłość Meo :D
Drogie Forumowiczki, trzeba będzie się zmierzyć :mrgreen:

w kwestii bezo peta dzięki za poparcie, bo już się zaniepokoiłam o swojekubki smakowe :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Sob kwi 05, 2008 8:49

Nie mogłyście to wczoraj o tym Bezo-pecie napisać, jak mnie nosiło na coś słodkiego? :roll:
EDIT: yyy, slepa jestem, Femka napisała, tylko mnie jakoś umknęlo ;)

Marcelibu, widzisz, jak Kotecek głodny, to doskonale sobie potrafi poradzić i chrupkami nie gardzi ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob kwi 05, 2008 9:00

skaskaNH pisze:Nie mogłyście to wczoraj o tym Bezo-pecie napisać, jak mnie nosiło na coś słodkiego? :roll:
EDIT: yyy, slepa jestem, Femka napisała, tylko mnie jakoś umknęlo ;)

Marcelibu, widzisz, jak Kotecek głodny, to doskonale sobie potrafi poradzić i chrupkami nie gardzi ;)

szkoda, że nie doczytałaś
przy okazji byś się odkłaczyła :mrgreen:
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]