Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
witaj zapracowana Marcelibu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
Tiaaa...zarobiona...![]()
![]()
Marcelibu, nie narzekaj na mnie na innych wątkach!![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
![]()
Ona wszędzie tak mówi
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
![]()
Ona wszędzie tak mówi
![]()
A to Zołza!
trawa11 pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
![]()
Ona wszędzie tak mówi
moś pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
![]()
Ona wszędzie tak mówi
Dokładnie kropka w kropke..musi miec powód, bedziemy ja dzis głaskac i pocieszac- Głask głask Marcelibu..dobry trawciu
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
![]()
Ona wszędzie tak mówi
![]()
A to Zołza!
te typy juz tak maja![]()
![]()
Marcelibu pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Marcelibu pisze:Dzień dobry Cioteczki i kotecki! Na razie szybkie witanko, bo ja robotna jestem dziś bardzo. U Kalair to aż 17 stron to nie dam rady, ale postaram się nadrobić.
Miłego dzionka!
![]()
Ona wszędzie tak mówi
![]()
A to Zołza!
te typy juz tak maja![]()
![]()
A bo ja za Wami nie nadążam. W pracy miałam kocioł. Jak wlezę, to zanim doczytam, to temat się już zmienia i takie łoo się robi...
kalair pisze:Paulaaa, zastanów się raczej, to żere dużo..![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1405 gości