Cześć simbo
Wymyśliłeś już coś? Czy na razie dałeś sobie spokój?
Romek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:Simbuś wymyślił ze weźmie sie za robienie remontu
wczoraj jak wróciłam do domu zastałam w kuchni pobojowisko
dobrał sie do szafki z Tomka narzędziami i jakimiś siatkami i porozciągał to po całym domu![]()
Za to Sarabka uszczęśliwia mojego męża swoimi ołówkami i zabawkami
codziennie w pracy znajduje jakiś prezent od Dżunglaka w plecaku
czarna.wdowa pisze:Damiana też dopadł katar a ze ma teraz rekolekcje to siedzi w domu
wiec Sarabka jest w siódmym niebie że może spędzać całe dni ze swoim ukochanym Pańciem
Duży nie jest zły bo pije najlepszą herbatkę i dzieli nią się ze swoim koteczkiem
A Pańcia oddała swojemu koteczkowi wisior i stawia co noc wodę obok łóżka żeby koteczek daleko nie musiał chodzić pić
Hannah12 pisze:czarna.wdowa pisze:Damiana też dopadł katar a ze ma teraz rekolekcje to siedzi w domu
wiec Sarabka jest w siódmym niebie że może spędzać całe dni ze swoim ukochanym Pańciem
Duży nie jest zły bo pije najlepszą herbatkę i dzieli nią się ze swoim koteczkiem
A Pańcia oddała swojemu koteczkowi wisior i stawia co noc wodę obok łóżka żeby koteczek daleko nie musiał chodzić pić
Witam,
o jak to ogłoszenie Sarabki podziałało. Duzi zostali odpowiednio przeszkoleni![]()
czarna.wdowa pisze:U nas sielanka w pełni![]()
W nocy duecik zaczął realizować plan obmyślany kilka dni przez Simbutka
Zabawa polegała na wejsciu za komputer i urządzaniu tam dzikiej kotłowaniny we dwoje
lub ewentualnie na indywidualnym, głosnym wydzieraniu kabli z kompa![]()
Całą noc walczyliśmy z burakiem i nie skutkowało ani rzucenie w niego kapciem czy poduszką
ani tym bardziej ganianie go które skubaniet traktował jak świetną zabawę![]()
Zmęczył się dopiero około 3 w nocyNiech on już lepiej moze nie myśli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 30 gości