Moderator: Estraven
Barbara Horz pisze:Paranoja maniakalno depresyjna to się nazywa . Spokojnie, jest dobrze i teraz oczekuje szczegółowego opisu kociastych. Jak przestaniesz je śledzić to czas na to znajdziesz:twisted: .
DowgarHill pisze:...ja mam znajomosci w słuzbie zdrowia, więc samej bez opieki i gustownego gdyby co, kaftanika cie nie zostawimy. Kolezeństwo zobowiazuje, co nie?![]()
![]()
Oby sie polepszały drania wyniki
casica pisze:Barbara Horz pisze:Paranoja maniakalno depresyjna to się nazywa . Spokojnie, jest dobrze i teraz oczekuje szczegółowego opisu kociastych. Jak przestaniesz je śledzić to czas na to znajdziesz:twisted: .
No właśnie, czyli diagnoza już jest, czyli można próbowac leczyćA o przepisanie lekarstw poproszę weta oczywiście
![]()
Btw Zawieszka drugi raz dzisiaj zwymiotowała
casica pisze:Takie też mam podejrzenie, ale niestety już chyba do jutra poczekam? Nic nie mam, tzn mam, ale nie wiem gdzie![]()
Chyba w starym mieszkaniu.
casica pisze:No stan jest ciężki, tzn mój, ale tak mi w d... dały przez ostatnie tygodnie moje kociaste, że jestem przewrazliwiona.
Jutro i tak muszę z małą iść na przegląd i umówić jakoś sterylkę![]()
Aha i proszę mnie leczyć na neurastenię (czymkolwiek się to objawia), ale brzmi bardziej elegancko niż jakaś tam paranoja
Barbara Horz pisze:Neurostenia - charakteryzuje się wiotkością, poczuciem znużenia, zmęczenia, niemożnością podejmowania wysiłków. To chyba Ciebie nie dotyczy. Myślę, że Tobie faktycznie kawa i ptyś z bitą śmietaną wystarczą. Mnie to już nic nie pomoże. Na pocieszenie Ci napiszę, że moje dwie młode mają rujkę i leją i nie pisz mi "witaj w klubie"
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 865 gości