Koci pamiętnik

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 21, 2003 16:51

Laluska - dzieki za odpowiedz :*
ale wyobrazcie sobei nie mam srebrnego , lapy mi sie nie rozjechaluy ani razu , no moze jak tym transporterkiem bujalo zto nei bylo wcale fajnie, ale sie darlam :ok: mowie Wam, ale Maxio , ten grubas mi nei pomogl, ma szczescie ze chociaz pozniej pieknie mnie umyl :lol:

pani powiedziala ze jestem mala , mam male zeby i jeszcze jakies tam i nie da mi tego srebrnego :crying:
moze i male mam zeby ale jka gryza, a ja mala - ja sie juz nei mieszcze do kazdej dziury, nie wiem sama czy sie mam cieszyc czy wkurzyc
Duza tez nie bardzo wiedziala
a :evil: a pazury co je dlugie mialam to mi obciely :crying: szkoda bo moze mi zeby nastepnym razem obetna a pozneij narzekaja ze wszystko mam male :(
glupia historia
ale chociaz jak wracalysmy to duza kupila pyszny udziec z indyka i dostalam rosolku z mieskiem :wink: no , nazakupach bylam , a co 8)
Lora oraz
Lucilla Obrazek & Maximus Obrazek "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."

Lora

Od: Wto lut 05, 2002 10:35

Post » Pt lut 21, 2003 17:03

ci ludzie to głupieją, w ogóle nie wiedzą, jak sie zachować i co robić. Tylko Cię niepotrzebnie stersowali, qrcze. A z tymi pazurami to przegięcie.... nawet moja ma długie i kolorowe. Ja też chce kolorwe :twisted: :twisted: :twisted: . Cwaniaki, myslą, że tylko im wszystko wolno!
A Maxio pierwsza klasa, super koleś, taki troskliwy..... Mój Luksus to mnie tylko gryzie, jak chcę go do porządku doprowadzić!
Trzymaj się Lusilla, nie daj się tym ludziom!
A krotkimi pazurami też da się drapać, sporóbuj na tej swojej!! :twisted: :twisted: :twisted: dużej ;)

Laluśka
Ostatnio edytowano Pt lut 21, 2003 17:12 przez Keskese, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Keskese

Od: Pon lut 04, 2002 15:34

Post » Pt lut 21, 2003 17:08

Keskese pisze:A Maxio pierwsza klasa, super koleś, taki troskliwy;)

Spoko chlopak z niego jest 8)

Keskese pisze:Trzymaj się Lusilla, nie daj się tym ludziom!

:ok:
Keskese pisze:A krotkimi pazurami też da się drapać, sporóbuj na tej swojej!! :twisted: :twisted: :twisted: dużej ;)

jak tylko dojde do siebie po tym stresie ( odreaguje troszke na forum) to napewno tak zrobie
wstyd mi tylko troche bo wczoraj Kinie podrapalam jak sie chciala ze mna Myszka pobawic - moze dlatego mi pazury obcieli :strach:
musze byc czujna w tym domu 8O :wink:

Lucilla
Lora oraz
Lucilla Obrazek & Maximus Obrazek "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."

Lora

Post » Pt lut 21, 2003 17:12

eeee, dzieciakowi odpusc, ona jest niewinna, ale tej duzej to pokaz, gdzie raki zimują. W końcu w domu rządzą koty i ludziom się wydaje, że jak są wieksi to im wiecej wolno!

Laluśka
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Pt lut 21, 2003 17:14

Ty tez pokaz swoim i Luksusowi - no bo co on nie wie jak kobiety traktowac :?:
Lalunia zmieniamy watek w kocie rozmowy :wink:

Lucilla
Lora oraz

Lora

Post » Pt lut 21, 2003 17:19

Luksus też jest biedny, bo co drugi dzień ta moja wpycha mu do buźki jakieś białe świństwo, mówi, ze to mu pomaga. Na razie nie będę go tłukła :) ale ta moja jest już super wytresowana. Zawsze mi drzwi otwiera kiedy chcę, ostatnio zaczęłam strasznie krzyczeć, żeby się mną zajęła i .... zrozumiała. Przytula mnie, a ja z zamian zostawiam jej moje piękne częsci futerka na jej czarnym futerku, które o dziwo zdejmuje kiedy chce... dziwni ci ludzie 8O

Laluska
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Pt lut 21, 2003 17:22

ale fajnie :lol: niezla z ciebei aparatka :wink:
pozdrow Twojego facecika odemnie :oops: :wink:

caluje
Lucilla
Lora oraz

Lora

Post » Pt lut 21, 2003 17:26

ekh.... Luksus jest baaaaaardzo przystojny.... i taaaaaaaak w oczy patrzy, a on ma niebieskie oczy.... czarodziej, ale on zdecydowanie woli ludzie towarzystwo, najbardziej tą moją dużą. No ale jak to facet.... ona go karmi to wiesz..... podlizuje jej się!

Ok, znikam, idę spać, ciemno się zrobiło, muszę zbierać siły na wieczorny jogging ;)

Laluśka
Obrazek
Obrazek

Keskese

Post » Pt lut 21, 2003 17:28

o taaaaaa :twisted: ja tez musze dzisiaj pare akrobacji na tej duzej wykonac -- jak juz pojdzie spac :twisted: :twisted:

Pa Kochana

Lucilla
Lora oraz

Lora

Post » Pt lut 21, 2003 21:49

Sissi :) :D
Nie gniewaj się Najmilsza, że tak długo milczałem...Byłem dziś bardzo smutny, moja siostrzyczka malutka Freya, bardzo była chora ....
Cały dzień duża kobieta, miotała się między kompem( to ten grat na którego wchodzić nie mogę :evil:), kuchnią, moim fotelem, gdzie próbowałem spać :x Była strasznie rozdygotana, ja wiem coś o tym...napady całowania, głaskania, całusy prosto w nos :twisted: i inne miejsca.... A później jakieś duszenie do serca :twisted: Ledwo przeżyłem :!: Dopiero jak księżyc zaświecił, okazało się, że Freya lepiej się czuje :D ...Nie powiem co robiła ta głupia baba ze mną z tej radośći :x
Kocham Frytkę, bo to moja siostra, ale tej kobiecie nie daruję :twisted:
Dam jej popalić o trzeciej w nocy :twisted: może wcześniej....
Sissi wybacz, że mój list taki był kocurzy :x no nie mogę sobie dać tak jeździć po głowie jednej ludzkiej samicy :twisted:

Napiszę jak wróci mi romansowy nastrój 8) 8) 8) Twój Xiążę D.
Obrazek

Ella

Od: Czw mar 07, 2002 13:22

Post » Pt lut 21, 2003 23:02

Koty! Epidemia! Mnie też chcą poisrebrzyć jajka!!!

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Pt lut 21, 2003 23:28

8O 8)
powariowali :?

Lucilla i Maximus
Lora oraz

Lora

Post » Nie lut 23, 2003 20:52

Drakulku kochany :1luvu:
Nie pisalam, bo mialam migrene i lekka depresje. A to z dwu powodow.
Po pierwsze: Podejrzewam Marysie, ze wygonila Juniora, bo nie widzialam go juz od paru dni. Sama nie otworze szafki, gdzie leza moje smakolyki, i jestem sfrustrowana. Bosh, gdzie ona go schowala?
Po drugie: dzisiaj marysienska znow przegladala jakies ksiazki o kotach, i nagle patrze, rozdzial: "koty domowe"...a tam, bosh bosh, na fotce jedna taka wypisz wumaluj JA! :strach:
Marysiu - mowie jej - to zlosliwa propaganda tudziez blad w druku. Prosze cie uprzejmie, abys "domowe" poprawila na "palacowe", bo tego afrontu nie zdzierze.
Uff, problemy mi sie pietrza :roll:
Na dodatek rozpoczela druga sesje foto, i jak tylko sobie gdzies przycupne, to ona mi flashem po oczach! Nie po oczach! - wolam, ale to nieboskie stworzenie ma sklonnosci do maniactwa.
Ale jesli mi ten flash do kuwety wsunie, to tez dostanie czym innym po oczach!
U nas zimno, nie wychodze, bo i po co. Marysia wykloca sie przez tlf z fachowcami o moj wybieg na balkonie. Podobno nie wiedza, jak to sie robi to cudo, a marysienska swym brakiem sztuki konwersacji wcale pewnie ich do tego tez nie mobilizuje... :roll:
Drzemie na szafie, i mysle o tobie, xiaze...Marysiu, prosze cie dziecko, juz nie szalej z tymi fotkami, bo to sie zle dla ciebie skonczy, mrrrau :evil:

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Nie lut 23, 2003 23:14

Sissi najmilsza :!:
Wiem jak trudno czasem o odrobinę spokoju.... Myśli zebrać nie można, a o marzeniach miłosnych już zupełnie mowy nie ma.
Od wczoraj odsypiam wizytę koleżanek mojej żywicielki. Oj, było dużo nowych zapachów, wyglądało mi na to, że one zostawiły gdzieś bez opieki swoich kocich właścicieli :x
Biegały za mną wszędzie, dotykały, plątały mi grzywę... a ta moja była wniebowzięta. Szkoda, że nie widziałaś tego sama. Najśmieszniej było jak bawiły się moimi piłeczkami :lol: siedziały na podłodze i rzucały sobie :lol:
Och, Sissi, nie masz pojęcia jak się ubawiłem :!:
Dziś już nareszcie zapanował ład, który tak lubię. Mogłem spać w szafie i nikt nie wyciągał mnie za nogi śpiącego w najlepsze.
Wybacz Najsłodsza, muszę pospać przed nocą... Mam nadzieję, że mi się przyśnisz 8) Całuję mocno. Twój Drakula.
Obrazek

Ella

Od: Czw mar 07, 2002 13:22

Post » Nie lut 23, 2003 23:28

Ale ci moi to są, no...
Zostawili mnie na całe dwa dni u swoich znajomych, a sami zniknęli, podli. Czekałem na nich pół soboty pod drzwiami, a w końcu stwierdziłem, ze to nie ma sensu, tak warowac i zrywać się na kazdy odgłos kroków na schodach. Dzisiaj wrócili i chociaż najpierw chciałem im pokazac, ze już ich wcale nie lubię, to mi się udało. Chyba się stęskniłem :oops: :oops:
Kuzynie Drakulo, dobrze usłyszeć, ze kuzyneczka Frytka już zdrowieje. Ta moja też się martwiła i opowiedziała mi o jej chorobie. Dobra nasza!
Hacker

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

[poprzednia][następna]