MariaD pisze:Po sterylce masz unikalną szansę na możliwe bezkrwawe branie Pysi na ręce. Jakoś tak dziwnie się dzieje, że po tym zabiegu kocice łagodnieją. Nie trwa to długo, ale zawsze...
Nie mów tylko, że trwa tyle ile wychodzenie z narkozy..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Po sterylce masz unikalną szansę na możliwe bezkrwawe branie Pysi na ręce. Jakoś tak dziwnie się dzieje, że po tym zabiegu kocice łagodnieją. Nie trwa to długo, ale zawsze...
Anna Suffczyńska pisze:MariaD pisze:Po sterylce masz unikalną szansę na możliwe bezkrwawe branie Pysi na ręce. Jakoś tak dziwnie się dzieje, że po tym zabiegu kocice łagodnieją. Nie trwa to długo, ale zawsze...
Nie mów tylko, że trwa tyle ile wychodzenie z narkozy..![]()
MariaD pisze:Anna Suffczyńska pisze:MariaD pisze:Po sterylce masz unikalną szansę na możliwe bezkrwawe branie Pysi na ręce. Jakoś tak dziwnie się dzieje, że po tym zabiegu kocice łagodnieją. Nie trwa to długo, ale zawsze...
Nie mów tylko, że trwa tyle ile wychodzenie z narkozy..![]()
Nie, nie tyleMiałam na mysli kilka dni po. Wychodzenie z narkozy może być bardzo burzliwe, lepiej odbierać wybudzonego kota.
agamuza pisze:Ania, co tam u Was słychac? Nic nie piszesz ostatnio...
Anna Suffczyńska pisze:agamuza pisze:Ania, co tam u Was słychac? Nic nie piszesz ostatnio...
No rzeczywiście, nie piszę..A materiału troszkę się uzbierało..
Postaram się niedługo uzupełnić zaległości..
agamuza pisze:Anna Suffczyńska pisze:agamuza pisze:Ania, co tam u Was słychac? Nic nie piszesz ostatnio...
No rzeczywiście, nie piszę..A materiału troszkę się uzbierało..
Postaram się niedługo uzupełnić zaległości..
Weekend dlugi przed Tobą - prosze o wiesci (zwlaszcza z frontu Gaci)
MariaD pisze:Ga-cia! Ga-cia! Fe-luś! Fe-luś! Mrów-ka! Mrów-ka! Pu-cha-tek! Pu-cha-tek! Mi-sio! Mi-sio! Py-sia! Py-sia!![]()
MariaD pisze: Uff, dobrze, że tylko 6![]()
Kosma pisze:Tak swoją drogą aniu chciałabym powiedzieć że czarny kotek w Twoim podpisie(no nie wiem jak on się nazywa)wyglada jak śliczna sówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 1144 gości