Po namyśle za tobą też możemy potęsknić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Wróciłam. Ofelia przywitała mnie mruczeniem i żądaniem smaczków, Mała Czarna odstawiła focha i przyszła po trzech godzinach.
Właśnie zrobiłam drugie pranie i naszukałam się Carmensity. Nie wiem gdzie ma nowe ulubione miejsce do drzemki, ale przekopałam całe mieszkanie, zajrzałam na balkon i klatkę schodową, przyjrzałam się wirującemu praniu czy jej przypadkiem nie wsadziłam do pralki razem z pościelą, i oto nagle ciorne futerko objawiło się nie wiadomo skąd![]()
Dla chętnych parę fotek na wątku ornitologicznym na koci łapci.
MB&Ofelia pisze:Wróciłam. Ofelia przywitała mnie mruczeniem i żądaniem smaczków, Mała Czarna odstawiła focha i przyszła po trzech godzinach.
Właśnie zrobiłam drugie pranie i naszukałam się Carmensity. Nie wiem gdzie ma nowe ulubione miejsce do drzemki, ale przekopałam całe mieszkanie, zajrzałam na balkon i klatkę schodową, przyjrzałam się wirującemu praniu czy jej przypadkiem nie wsadziłam do pralki razem z pościelą, i oto nagle ciorne futerko objawiło się nie wiadomo skąd![]()
Dla chętnych parę fotek na wątku ornitologicznym na koci łapci.
MB&Ofelia pisze:Zooplus przysłał moim pannicom prezent w postaci kodu rabatowego (20 zeta rabatu) na feringę, której moje nie jedzą. Ważny do 31 maja. Z tego co się orientuję, chyba kod można komuś podarować?
Jakby ktoś potrzebował to chętnie się podzielę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 44 gości