Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SabaS pisze:Ewkkrem Tereska jest u mnie dwa lata i na łóżko nawet nie spojrzyza to Kropka koza jedna już się panoszy na całego. Uwielbia wchodzić na wygrzane miejsce przez Szajbusa czyli najczęściej na poduszkę
SabaS pisze:To nie ten typ kota, nie przejdziena rączki też nie
tylko jak sama przyjdzie, to chwilę mogę pogłaskać, byle nie za blisko ogona bo pazury i zęby idą w ruch
Tak więc doceń, że jednak Amorka zaszczyciła Cię swoją obecnością na łóżkujest szansa, że będzie postęp. U mnie już nie liczę na to. A poza tym dwa na łóżku wystarczą, i tak już śpię wygięta w paragraf
jolabuk5 pisze:Ja w ogóle nie umiem prowadzić samochodu i z podziwem patrzę na takie dzielne kobiety, jak Ty!
A co do przytomności umysłu... W niedzielę wyjęłam pojemniczki z rozmrożonym mięsem dla kotów i miałam zanieść do pokoju. A że akurat opróżniałam pokojowe wiaderko, włożyłam pojemniki do tego wiaderka i zabrałam wszysztko do pokoju. Może z 10 minut później zaczęłam szukać pojemników z mięsem po całym mieszkaniuChyba z kwadrans łaziłam po pokojach, ze 3 razy zaglądałam do lodówki w nadziei, że sie tam ponownie zmaterializowały
W końcu spojrzałam na wiaderko... i wreszcie mi się przypomniało, że tam je wsadziłam.
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Nie wiedziałam, ze on taki wszędobylski
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Nie wiedziałam, ze on taki wszędobylski
On nie jest wszędobylski. On wlazł w moją dużą i powiedział że mu u niej dobrze i zostanie![]()
Dobrze, że jeszcze pamięta o żarciu dla nas i o kuwetach![]()
Drops.
Kiedyś, dawno temu, spytałam lekarza (okazyjnie, prywatnie) co mam począć by pamięć wróciła. Polecił mi Bilobil a na moje pytanie: a kto mi przypomni by go zażywać? - zaniemówił. Nie ma rady, z Niemcem trzeba się pogodzić
Gosiagosia pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Nie wiedziałam, ze on taki wszędobylski
On nie jest wszędobylski. On wlazł w moją dużą i powiedział że mu u niej dobrze i zostanie![]()
Dobrze, że jeszcze pamięta o żarciu dla nas i o kuwetach![]()
Drops.
Kiedyś, dawno temu, spytałam lekarza (okazyjnie, prywatnie) co mam począć by pamięć wróciła. Polecił mi Bilobil a na moje pytanie: a kto mi przypomni by go zażywać? - zaniemówił. Nie ma rady, z Niemcem trzeba się pogodzić
Naprawdę powaliłaś mnie na łopatki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 43 gości