Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Najgorsza jest marznąca mżawka
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Najgorsza jest marznąca mżawka
I topniejący śnieg
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Najgorsza jest marznąca mżawka
I topniejący śnieg
Wszystko, co śliskie!
MB&Ofelia pisze:Śnieg bywa fajny. Zwłaszcza jak się go obserwuje przez okno, spadające powoli wielkie płatki. Albo spacerek przy takim śniegu.
Deszcz może być - w nocy. Latem, po nocnym deszczu, poranek jest bardziej rześki.
Mógłby heszcze popadać deszcz pieniędzy... ale na to chyba nie ma co liczyć
kwiryna pisze:nie, ale ciemno wszędzie, głucho wszędzie
Dyktatura pisze:Dziś była piękna pogoda jak na koniec października. Wiało tylko troszkę.
Żeby wykorzystać ostatnie słoneczne dni pojechaliśmy, dziś, na rowerach do lasu, koło naszego osiedla i znalazłam pięknego kozaczka. Właśnie gotuje się w bigosie.
MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Dziś była piękna pogoda jak na koniec października. Wiało tylko troszkę.
Żeby wykorzystać ostatnie słoneczne dni pojechaliśmy, dziś, na rowerach do lasu, koło naszego osiedla i znalazłam pięknego kozaczka. Właśnie gotuje się w bigosie.
Mniaaaaaaaaaaam, szkoda, że tak daleko...
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:Dyktatura pisze:Dziś była piękna pogoda jak na koniec października. Wiało tylko troszkę.
Mniaaaaaaaaaaam, szkoda, że tak daleko...
Bezpośredni autobus masz prawie pod nasz dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości