mag828 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia, co robiasz? Ja se poamciałam i lezię na podusi na fotelu. I myję utka.
Mała Ciorna Carmen
A ja krzykam na moją @, żeby mi wiącej amciaku dała
i co? dała?
Dała. Łyżeczkę
Moderator: Estraven
mag828 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia, co robiasz? Ja se poamciałam i lezię na podusi na fotelu. I myję utka.
Mała Ciorna Carmen
i co? dała?
Chikita pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia, co robiasz? Ja se poamciałam i lezię na podusi na fotelu. I myję utka.
Mała Ciorna Carmen
Ale jak będzie dawała dużo to grubas będziesz !
Moja Duża to mówi, że od jedzenia to tylko dupa rośnie.
Chiko

Bastet pisze:
Super, jesteś sławna!![]()
Ewa L. pisze:Maryś ale ci ta emerytura służy. Rozwijasz się![]()
![]()

. Patrzę i podziwiam a moja duża to już chciała się z Tobą umawiać na grę w gumę Hannah12 pisze:A jak skromna, tylko w gumę skakałam, a o grze w klocki nie wspomniałaś
ewkkrem pisze:Oj, Teściowa. Patrzę i podziwiam a moja duża to już chciała się z Tobą umawiać na grę w gumę
. No, do gumy to musicie jeszcze jedną ciocię namówić
. Ale fajnie, jak mam sławną teściową ta ja też sławny?
Drops.
MaryLux pisze:mag828 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia, co robiasz? Ja se poamciałam i lezię na podusi na fotelu. I myję utka.
Mała Ciorna Carmen
i co? dała?
Dała. Łyżeczkę
MaryLux pisze:https://www.youtube.com/watch?v=_aEnZ674iRI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0BmInfdlEIz5c8gdxTfdX1_scU2phrft9e7QtyTo0JxfDHTQeJZkWVDAE
0:35-1:05
mag828 pisze:MaryLux pisze:mag828 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia, co robiasz? Ja se poamciałam i lezię na podusi na fotelu. I myję utka.
Mała Ciorna Carmen
i co? dała?
Dała. Łyżeczkę
malutko... zgłoszę to chyba na kocią policję

mag828 pisze:MaryLux pisze:https://www.youtube.com/watch?v=_aEnZ674iRI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0BmInfdlEIz5c8gdxTfdX1_scU2phrft9e7QtyTo0JxfDHTQeJZkWVDAE
0:35-1:05
bejbe, jaki fejm![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Duni i 15 gości