Ewa L. pisze:
Nie wiem czemu tak wyszło ? Może gonię Marysię bo ona już 54 ? Albo taka gaduła jestem bez względu na to czy mówię czy piszę.
54 cześć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:
Nie wiem czemu tak wyszło ? Może gonię Marysię bo ona już 54 ? Albo taka gaduła jestem bez względu na to czy mówię czy piszę.
Ewa L. pisze:Dziś u nas pogodnie i słonecznie choć temperatura na zerze ale ma podobno być +11*C. Jednak nie potrafię się tym cieszyć .Jest mi smutno z powodu śmierci Ani i Beaty mam , wcześniej teściowej Sylwii i śmierci taty mojego kolegi z pracy Adama , Darwinka. Czy ten rok ma być rokiem śmierci wśród znajomych mi osób ? Mamy dopiero luty a tyle istnień odeszło.
![]()
Dzisiejszą noc prawie całą prze ryczałam bo wróciły wszystkie złe wspomnienia . Znów na nowo przeżywałam taty chorobę i jego śmierć bo wszystko wróciło jakby to było wczoraj. Dziś czuję się psychicznie sponiewierana.
Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:
54 cześć. Ja niby też jestem gadula ale nie na piśmie, w pracy się napodukuje pism i czasami mi się nie chce nic pisać czasami tylko poczytam. Zresztą u mnie mało ciekawie.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Dziś u nas pogodnie i słonecznie choć temperatura na zerze ale ma podobno być +11*C. Jednak nie potrafię się tym cieszyć .Jest mi smutno z powodu śmierci Ani i Beaty mam , wcześniej teściowej Sylwii i śmierci taty mojego kolegi z pracy Adama , Darwinka. Czy ten rok ma być rokiem śmierci wśród znajomych mi osób ? Mamy dopiero luty a tyle istnień odeszło.
![]()
Dzisiejszą noc prawie całą prze ryczałam bo wróciły wszystkie złe wspomnienia . Znów na nowo przeżywałam taty chorobę i jego śmierć bo wszystko wróciło jakby to było wczoraj. Dziś czuję się psychicznie sponiewierana.
Moim zdaniem już jest 11 na plusie, przynajmniej takie mam odczucie po spacerze z Mati![]()
Rozumiem cię... ja od sierpnia tak mam, że umiera ktoś bliski lub wśród znajomych...
mnie bardzo pomaga moja psychoterapeutka, wczoraj z nią sobie porozmawiałam i dziś jestem jak nowonarodzona![]()
wszystkiego dobrego życzę, ślę pozytywną energię![]()
![]()
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:
Ja mam 54, ale na forum jestem już trzynasty rok, jakaś mało rozmowna jestem, wątki mi się ślimaczą, nie ma ich kto pogonić, w ciągu ostatnich 2 lat ledwie 4 (i to niepełne) przeszły
Ewa L. pisze:
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:
54 cześć. Ja niby też jestem gadula ale nie na piśmie, w pracy się napodukuje pism i czasami mi się nie chce nic pisać czasami tylko poczytam. Zresztą u mnie mało ciekawie.
Ewa L. pisze:Dziś u nas pogodnie i słonecznie choć temperatura na zerze ale ma podobno być +11*C. Jednak nie potrafię się tym cieszyć .Jest mi smutno z powodu śmierci Ani i Beaty mam , wcześniej teściowej Sylwii i śmierci taty mojego kolegi z pracy Adama , Darwinka. Czy ten rok ma być rokiem śmierci wśród znajomych mi osób ? Mamy dopiero luty a tyle istnień odeszło.
![]()
Ewa L. pisze:Mamy 5 *C z przewidzianych 11*C więc nie jest źle. Błękitne niebo i zapowiada się słoneczny dzień. Zbieram się i jedziemy z mamą do taty .
Miłego dnia dla wszystkich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 21 gości