Cosia, Czitusia, Balbi i jakieś nie moje.Wiosno, przybądź!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 31, 2019 20:55 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

czitka pisze:Ja tak na próbę:
Jadał Pasio w Zooplusie
Kiedyś szczupły kotek
Dzisiaj już Paś nie potrafi
Przeskoczyć przez płotek... :roll:

czitka mistrz :ryk:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Pt lut 01, 2019 8:02 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

maczkowa pisze:dziewczyny, ja tylko podpowiem, że warto teraz zrobić zamówienie, bo w związku z wycofaniem Acany są w gratisach paczki suchej Purizon, Wild coś tam – niby to niewiele, ale do każdej paczki można dorzucić po torbie, jak dobrze podzielicie zamówienie, to kilka paczek wyjdzie. Wiecej chyba gratisów jest dla psów, ale tu nie wiem, czy się przyda.

https://www.zooplus.pl/shop/marki/prawi ... que=HTML22

A czemu wycofano Acanę?

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pt lut 01, 2019 8:55 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

Sihaja pisze:
maczkowa pisze:dziewczyny, ja tylko podpowiem, że warto teraz zrobić zamówienie, bo w związku z wycofaniem Acany są w gratisach paczki suchej Purizon, Wild coś tam – niby to niewiele, ale do każdej paczki można dorzucić po torbie, jak dobrze podzielicie zamówienie, to kilka paczek wyjdzie. Wiecej chyba gratisów jest dla psów, ale tu nie wiem, czy się przyda.

https://www.zooplus.pl/shop/marki/prawi ... que=HTML22

A czemu wycofano Acanę?

Acany nie wycofano, ino Acana zakończyła współpracę z Zooplus.

Czitka:

Pasio może i jest gruby,
Ale za to cud nad cudy!
Mama kocha, Cosia kocha
Tego super cud-tłuściocha!
Trza więc chwalić Zooplus,
Że tak ładnie Pasio wzrósł!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pt lut 01, 2019 10:49 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

no dobra, w związku z wycofaniem SIĘ Acany :)

czemu nie wiem, ale gratisy warto wziąć, jesli jeszcze są
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Pt lut 01, 2019 14:13 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

Odnoszę wrażenie, że mi laptop pada, może być różnie :roll:
Gdyby co, będę z Moli25 na telefonie.
Trzy tygodnie temu Brat mnie dziabnął pazurem w palec i porobiło się, wróciłam od lekarza, mam skierowanie do chirurga jeszcze tego brakowało.
Jakie jest żarełko mokre oczywiście z średniej półki typu pasztet lub cos w galaretce? Suche mam.
Felixy mam, Shebę zamówię, ale co jeszcze? Po Gourmecie moje mają... :oops: . Mięsko to ma być, nie ryba i nie żadne wynalazki typu krewetki itd. I opakowanie góra 400 gram, a najlepiej 200. Myślę nad zamówieniem i całkiem zgłupiałam.
Żwirek Benek oczywiście, będę mieszać z tym z marketu po 5.90 za 5 litrów. U mnie idzie 5 litrów dziennie.
Jak ktoś ma pomysł na jedzenie mokre, to proszę o sugestie.
Bastet, cudny wierszyk reklamowy, wiedziałam, że na Ciebie można liczyć! :ok:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pt lut 01, 2019 14:37 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

KARTONIKI smilli.
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Pt lut 01, 2019 15:20 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

a może Bozita? Jest w galarcie w kartonikach po 380g mniej więcej w cenia Felixa i w puszkach po 410g w podobnej cenie.

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Pt lut 01, 2019 16:12 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

Stan konta 784 zł.

Olu proszę o kontakt :201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lut 01, 2019 17:51 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

Puszki Butchers mają całkiem przyzwoity skład zwłaszcza biorąc pod uwagę cenę. Ale nie w każdym sklepie internetowym są.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt lut 01, 2019 18:20 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

Na palec jak się paskudzi warto brać polopirynę. Ja jej nigdy nie biorę, tylko właśnie na rany od kotów, rozrzedza krew i ten obrzęk ładnie schodzi.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 01, 2019 18:49 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

Ja polecam Animondę Carny* w puszkach, bardzo dobra jakość (ok. 70% mięsa i podrobów, bezzbożowa) przy niskiej cenie. Jest ogrom smaków, wołowina, kurczak polecam w ciemno, ale rybnych albo sarny (poszalałam) moja kota nie chciała jeść.

*Animonda von Feinsten już jest raczej słaba.

Taya

Od: Czw sty 12, 2012 13:50

Post » Pt lut 01, 2019 19:27 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

A nie lepiej żwirek Golden Grey ? Jest bardzo wydajny (wiem, po raz kolejny robię mu reklamę) myślę, że lepiej się sprawdzi od Benka. Jest droższy, ale coś za coś.
Z saszetek albo pasztetów może Schumsy albo Miamor ? Średnia półka cenowa, jakościowo no lepsza niż Felix czy Scheba.

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Pt lut 01, 2019 19:35 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

Taya pisze:Ja polecam Animondę Carny* w puszkach, bardzo dobra jakość (ok. 70% mięsa i podrobów, bezzbożowa) przy niskiej cenie. Jest ogrom smaków, wołowina, kurczak polecam w ciemno, ale rybnych albo sarny (poszalałam) moja kota nie chciała jeść.

*Animonda von Feinsten już jest raczej słaba.

Animonda vom Veinsten nie jest wcale zła, ma 60-63% mięsa. Moje koty są na niej od dawna, i wyniki krwi mają rewelacyjne ( 13 i 14 letnie koty mają wyniki wszystkie w normie, wg wetki - jak 5-6 letnie koty). I jest chętnie jedzona.

Za to Animonda Carny, wbrew pozornie dobremu składowi, jest znana z tego że u wielu kotów powoduje biegunki.

edit: własnie sprawdziłam, że niektore rodzaje Carny mają nawet % mniej mięsa, niż Vom Veinstem.

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Pt lut 01, 2019 20:06 Re: Cosia Czitka Balbi i dachowce. Dramat Nestora...

Vom Feinsten ma w składzie enigmatyczne produkty pochodzenia zwierzęcego, mięsem i konkretnymi podrobami producenci się zawsze chwalą. Dlatego jestem mocno sceptyczna. Ale oczywiście rozpędziłam się, nazywając ją słabą karmą, jest co najmniej średnia. Mea culpa.

Taya

Od: Czw sty 12, 2012 13:50

[poprzednia][następna]