Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katia K. pisze:Był już Krzyś meczący, a teraz jest... proszę zrobić głośniej:
Krzyś
zuza pisze:Biedak,,, complivit nie moze go zastapic?
Atta pisze:Katia K. pisze:Był już Krzyś meczący, a teraz jest... proszę zrobić głośniej:
Krzyś
O! jakież on ma sny. Nie wiadomo czy się bać czy zazdrościć
Katia K. pisze:On bardzo często chrapie tak głośno. Czasem z Niunią na zmianę. Wtedy mamy niezły koncertChrapek nie chrapie, w ogóle
Katia K. pisze:zuza pisze:Biedak,,, complivit nie moze go zastapic?
Damy jakoś radę. Ten proszek ma właśnie taki "proszkowy" zapach, może to Krzysia w pierwszej chwili odstrasza. Później zjada posiłek. Poza tym proszku w kapsule jest sporo, raczej muszę go rozłożyć na dwa podania. Chrapek nie grymasił, jak pamiętam, więc mając takie doświadczenia i widząc, jak ładnie Krzyś zjada Neoplasmoxan w "smaczku" Miamora, kupiłam cały słój, 60 sztuk. Damy radę, mam nadzieję.
Zuza, przeczytałam o Twojej tragedii, bardzo Ci współczuję
Atta pisze:Katia K. pisze:Był już Krzyś meczący, a teraz jest... proszę zrobić głośniej:
Krzyś
O! jakież on ma sny. Nie wiadomo czy się bać czy zazdrościć
On bardzo często chrapie tak głośno. Czasem z Niunią na zmianę. Wtedy mamy niezły koncertChrapek nie chrapie, w ogóle
Zbliżają się Święta, wszystkim czytelniczkom, czytelnikom, tym, którzy wspierają nas cenną radą, dobrym słowem i w inny sposób - życzymy spokoju, ciepła (ta pogoda...) i życzliwości podczas rodzinnych spotkań. Tym, którzy obchodzą teraz, za tydzień, jeszcze kiedy indziej albo i w ogóle - wesołych!![]()
![]()
Katia K. pisze:Zbliżają się Święta, wszystkim czytelniczkom, czytelnikom, tym, którzy wspierają nas cenną radą, dobrym słowem i w inny sposób - życzymy spokoju, ciepła (ta pogoda...) i życzliwości podczas rodzinnych spotkań. Tym, którzy obchodzą teraz, za tydzień, jeszcze kiedy indziej albo i w ogóle - wesołych!![]()
![]()
Katia K. pisze:Mam nadzieję, że święta minęły spokojnie. My mamy jeszcze w tę niedzielę, tak wypadło.
Krzyś miał dziś pobrane krew i mocz. Denerwował się, ale chyba nie bardziej ode mnie. Popłakaliśmy sobie razem, ja w poczekalni, widok rurki mi wystarczył.
Wstępna morfologia (w naszym gabinecie mają od niedawna maszynę IDEXX i morfologię mogą zrobić na miejscu) bardzo dobra, o dziwo. Krzysia wyniki (szczególnie białe, limfo-, monocyty) przypominają przez ostatnie kilka miesięcy sinusoidę. Podobnie płytki. Nawet czerwone znowu w dolnej granicy normy, choć spadały liniowo i ostatnio były już pod normą. Zobaczymy, co z biochemią i pierwiastkami. No i tego moczu jestem ciekawa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 1354 gości