Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gutek pisze: OOOOOO, dopiero zauważyłamAle ten świat mały
Wojtek pisze:Ale tutaj nie bluzga:
Gutek pisze:Był, był, z 1, 2 jeszcze brak. Teraz robi awanturę, bo jego zdaniem może już opuścić klatkę bytówkę. Gdybym nie musiała pilnować oczek to może bym na to poszła.
czitka pisze:A jutro przyjedzie do mnie jeż, koleżanka znalazła na parkingu samochodowym i doszła do wniosku, że pewnie chory, bo co robi na parkingu? W domu okazał się całkiem zdrowy i już kilka dni mieszka na balkonie (osiatkowanym), ale to był DT. Teraz, od jutra DS u mnie.
Nie ma to, jak forumowy DS!Jak się uda złapać, to wysterylizuję, to na bank jeżowa przy nadziei
ASK@ pisze:czitka pisze:A jutro przyjedzie do mnie jeż, koleżanka znalazła na parkingu samochodowym i doszła do wniosku, że pewnie chory, bo co robi na parkingu? W domu okazał się całkiem zdrowy i już kilka dni mieszka na balkonie (osiatkowanym), ale to był DT. Teraz, od jutra DS u mnie.
Nie ma to, jak forumowy DS!Jak się uda złapać, to wysterylizuję, to na bank jeżowa przy nadziei
Oby to nie była jeżowa mama co w poszukiwaniu żarcia wyszła. Trąbią wszędzie, że teraz rodzicielki teraz łażą w różnych miejscach i są bardzo aktywne bo dzieci karmią. Nawet w dziwnych miejscach i za dnia. Proszą by nie brać, bo malce umrą tragicznie. Można sprawdzić jakoś czy to nie daj Boże karmiący jeżyk jest?
czitka pisze:Mam dobre wieści od Gutek!
Jest kupa, zdrowa i do kuwety![]()
I to była wiadomość dnia, super! Dzielny Stanisław, a jaki mądry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 47 gości