Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Dziś się nudzę. A wczoraj zaskoczyłam Dużą. Chciałam, żeby mnie wzięła na rączki, zahaczałam ją po mojemu, ona już rozumie ten sygnał. Ale ona oglądała książki i nie reagowała, więc się na nią wspięłam po jej spódnicy i bluzce
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Dziś się nudzę. A wczoraj zaskoczyłam Dużą. Chciałam, żeby mnie wzięła na rączki, zahaczałam ją po mojemu, ona już rozumie ten sygnał. Ale ona oglądała książki i nie reagowała, więc się na nią wspięłam po jej spódnicy i bluzce
Ale z Ciebie spryciula Inusia![]()
![]()
no to teraz Duża będzie wiedziała kiedy ma Ciebie miziać bo jak nie to straci spódnicę i bluzkę o
MaryLux pisze:Dziś się nudzę. A wczoraj zaskoczyłam Dużą. Chciałam, żeby mnie wzięła na rączki, zahaczałam ją po mojemu, ona już rozumie ten sygnał. Ale ona oglądała książki i nie reagowała, więc się na nią wspięłam po jej spódnicy i bluzce
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Dziś się nudzę. A wczoraj zaskoczyłam Dużą. Chciałam, żeby mnie wzięła na rączki, zahaczałam ją po mojemu, ona już rozumie ten sygnał. Ale ona oglądała książki i nie reagowała, więc się na nią wspięłam po jej spódnicy i bluzce
Ineczko. Bardzo słuszmnie zrobiałaś. Co to znaczy coby kotku nie wziąść na opki! To skądal! Ja bym jeszcze Dużej nasiusiała do kapciów!
Nasza Duża wczoraj potuptała gdziesik na prawie cały dzień. Fajmnie, bo miałyśmy domciu wolnego na dżampreskę. Ale w końcu zgłodniłam i tak mię się okropecznie amciu chciało, że jak przylazła wreście to ją omiauczałam. Ale szypko dawała amciu do miseczków, miauczę ci!I mię przekupiła mniamuśnościami, coby się Teściownej nie poskarżyła
Pomyślę...
![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Ale nie mogę jej nasiusiać do kapciów, bo ona ma tylko klapki![]()
![]()
[/color][/b]
Dorota pisze:MaryLux pisze:Ale nie mogę jej nasiusiać do kapciów, bo ona ma tylko klapki![]()
![]()
[/color][/b]
Da się zrobić
agusialublin pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Ale nie mogę jej nasiusiać do kapciów, bo ona ma tylko klapki![]()
![]()
[/color][/b]
Da się zrobić
no właśnie, ja też tu nie widzę przeciwwskazań, but to but![]()
Lej Inusia![]()
![]()
Dorota pisze:MaryLux pisze:Ale nie mogę jej nasiusiać do kapciów, bo ona ma tylko klapki![]()
![]()
[/color][/b]
Da się zrobić
agusialublin pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Ale nie mogę jej nasiusiać do kapciów, bo ona ma tylko klapki![]()
![]()
[/color][/b]
Da się zrobić
Lej Inusia![]()
![]()
Dorota pisze:agusialublin pisze:Dorota pisze:MaryLux pisze:Ale nie mogę jej nasiusiać do kapciów, bo ona ma tylko klapki![]()
![]()
[/color][/b]
Da się zrobić
Lej Inusia![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 176 gości