anulka111 pisze:Dorota jakby to powiedzieć....nie pierwszy to raz
Niewinnam!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Dorota jakby to powiedzieć....nie pierwszy to raz
Niewinne sa wylacznie kotyDorota pisze:anulka111 pisze:Dorota jakby to powiedzieć....nie pierwszy to raz
Niewinnam!
anulka111 pisze:Dokladnie
anulka111 pisze:Niewinne sa wylacznie kotyDorota pisze:anulka111 pisze:Dorota jakby to powiedzieć....nie pierwszy to raz
Niewinnam!
MB&Ofelia pisze:Zaraz Ciocię ugryzmnęTo oczywistne że koty są niewinmne! A O'gon na pewno sam se ogonu wew palniku nie wsadził!
Książniczka Ofelja oburzona
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Zaraz Ciocię ugryzmnęTo oczywistne że koty są niewinmne! A O'gon na pewno sam se ogonu wew palniku nie wsadził!
Ofelku, to Chipi się palił!
Inka
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Zaraz Ciocię ugryzmnęTo oczywistne że koty są niewinmne! A O'gon na pewno sam se ogonu wew palniku nie wsadził!
Inka
Kurczoczki, chyba się pogubiałam w tych ciornych kotach od Cioci DorotkiNo bo one wszystkie ciorne!
Książniczka Ofelja zamocona
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Zaraz Ciocię ugryzmnęTo oczywistne że koty są niewinmne! A O'gon na pewno sam se ogonu wew palniku nie wsadził!
Inka
Kurczoczki, chyba się pogubiałam w tych ciornych kotach od Cioci DorotkiNo bo one wszystkie ciorne!
I chyba każdy się już palił. A jak się jeszcze nie palił, to tylko przez przypadek
isiaja pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Zaraz Ciocię ugryzmnęTo oczywistne że koty są niewinmne! A O'gon na pewno sam se ogonu wew palniku nie wsadził!
Inka
I chyba każdy się już palił. A jak się jeszcze nie palił, to tylko przez przypadek
...albo kwestia czasu...
isiaja pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Zaraz Ciocię ugryzmnęTo oczywistne że koty są niewinmne! A O'gon na pewno sam se ogonu wew palniku nie wsadził!
Inka
...albo kwestia czasu...
anulka111 pisze:Oczerniasz koty? Na miau![]()
![]()
anulka111 pisze:tak a przeciez one sa juz czarne
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan, MB&Ofelia i 40 gości