MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥ i Bagirka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2016 8:09 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

MonikaMroz pisze:Hej :D
U nas do przodu. Dziewczynki nadal na Purizon. Milunia cudnie przytyła. Ma teraz taką fajną doopkę prawdziwej koteczki :ok:
Fajnie bo zaakceptowała narzeczonego. Łasiła się, dała pogłaskać :D Amy jak zwykle uciekła i nawet noska nie wychyliła na 5 minut. Wiec w tym temacie bedzie troszkę trudniej :roll:
Pozdrawiamy :D

przyzwyczai się, niektóre koty potrzebują trochę czasu, będzie dobrze :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro cze 22, 2016 13:00 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Pozdrawiamy. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 07, 2016 13:13 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Dziewczyny szukam pracy w WARSZAWIE !!!!!
Na już !!! Od poniedziałku (11.07.2016) na tydzień się przeprowadzam żeby sie ogarnąć temat.
Jakby któraś coś wiedziała to proszę o info.
Niania, sprzatanie, sklep odzieżowy. Cokolwiek byle nie na cały etat.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw lip 07, 2016 13:21 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Cześć Monia ! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw lip 07, 2016 13:23 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Ewa L. pisze:Cześć Monia ! :1luvu:

Hej Ewciu :D

MonikaMroz

Post » Czw lip 07, 2016 14:04 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

hej :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lip 07, 2016 14:53 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

barbarados pisze:hej :1luvu:

Hej Basiu :ok:

MonikaMroz

Post » Czw lip 07, 2016 15:02 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Jaka dzielnica Warszawy?

Czesc :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw lip 07, 2016 17:23 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Moli25 pisze:Jaka dzielnica Warszawy?

Marteczko najlepiej niedaleko Ochoty :D

MonikaMroz

Post » Pt lip 08, 2016 21:38 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

MonikaMroz pisze:

Moniko u mnie w sklepie było ogłoszenie, jutro zobaczę czy aktualne. Mieszkam na Ochocie to będę się rozglądała. Jak możesz to wyślij mi na pw swój nr telefonu.
Gorąco pozdrawiam i witam nową warszawiankę. :1luvu: :piwa: :piwa:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto lip 26, 2016 20:11 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Zaglądam na chwilkę z info ze prace znalazłam. Od 8.08 zaczynam. Taka jak chciałam, czyli nianie i w godzinach jak chciałam :D :D
Po dwóch tygodńiach stwierdzam ze Warszawa nie dla mnie... Za duży szum, haos i samo patrzenie na to jak biegają ludzi mnie meczy. Ja staram sie wszędzie powoli jeśli idę sama, bo narzeczony tez biega to do autobusu, tramwaju, przez pasy. Jakis cyrk normalnie :D Najśmieszniejsze jest jak ludzie przebiegają z jednego tramwaju do drugiego a ja nawet sie nie zdążę zorientować ze to juz kolejny podjechał :D :ryk:
Odreagowuje teraz dwa tyg w Kutnie a od 6 sie przeprowadzam. Cżeka mnie jeszcże szukanie jakiegoś stałego kata dla siebie bo na razie mam przystań na 3 tygodnie...

A mama wczoraj mi powiedziała ze ona jednak by chciała zeby kotki z nią zostały bo jak to tak ze ona do pustego mieszkania bedzie wracać :ok: Wiec dziewczynki pewno zostaną w 62 metrach kwadratowych z mama. Ja sie cieszę z jednej strony bo zastanawiałam sie czy sie przyzwyczaja do tego Warszawskiego hałasu. Ale z drugiej będę tęskniła za nimi bardzo, za pyskata Milunia która kocham nad życie i za grubiutka pierdolka Amy która jest przeurocza.
To tyle u nas. Wspomnę jeszcze ze koty maja sie dobrze, nawet bardzo dobrze. Nadal na Purizon i na razie nie zmieniam. Milunia sie na niej poprawiła, juz nie jest taki chuderlak, a Amy stoi na szczęście w miejscu. Wiec wszystko jest ok :ok: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiamy :201461

MonikaMroz

Post » Wto lip 26, 2016 20:13 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Gosiagosia pisze:
MonikaMroz pisze:

Moniko u mnie w sklepie było ogłoszenie, jutro zobaczę czy aktualne. Mieszkam na Ochocie to będę się rozglądała. Jak możesz to wyślij mi na pw swój nr telefonu.

Gosiu dziekuje za zainteresowanie sie moja sprawa :)
Udało mi sie znaleźć prace. Będę dojeżdżać na Włochy/Ursus ale z Ochoty w miarę blisko. Będę sobie szukać teraz mieszkanka jak juz będę na miejscu. Mam nadzieje ze uda mi sie coś niedrogiego znaleźć, jakis pokoik chociażby :ok:

MonikaMroz

Post » Wto lip 26, 2016 20:42 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

Ja mam dwupokojowe mieszkanie do wynajęcia na Jelonkch. Raczej dla dwóch, trzech osób, więc gdybyście z narzeczonym chcieli coś wynająć, to pisz na pw.
Daj sobie czas na przyzwyczajenie się do Warszawy. Dwadzieścia kilka lat temu, jak tu zamieszkałam, to mi się wydawało, że mi się kamienice na głowę złożą. Bardziej niż hałas i pośpiech, przeszkadzał mi brak przestrzeni. Ze dwa miesiące to trwało, a potem przeszło. Bo w Warszawę, wbrew pozorom dość łatwo się wrasta, jak człowiek ma swoją pracę, znajomych, ulubione miejsca, czyli zacznie wieść normalne życie. Nie wiem, czy ten pośpiech wynika z miejsca, czy po prostu z sytuacji życiowej. Bo jak się nie ma dzieci, to ma się więcej czasu wolnego do dyspozycji.
Jak Ty dasz radę bez ani jednego kota? Pewnie nie dasz, ale przecież najpierw i tak musisz się tu urządzić.
Trzymam kciuki żeby Ci się wszystko udało. :ok: I życzę Ci żebyś była szczęśliwa w tej Warszawie.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Śro lip 27, 2016 7:06 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

MonikaMroz pisze:
Gosiagosia pisze:
MonikaMroz pisze:

Gosiu dziekuje za zainteresowanie sie moja sprawa :)
Udało mi sie znaleźć prace. Będę dojeżdżać na Włochy/Ursus ale z Ochoty w miarę blisko. Będę sobie szukać teraz mieszkanka jak juz będę na miejscu. Mam nadzieje ze uda mi sie coś niedrogiego znaleźć, jakis pokoik chociażby :ok:

Moniczko bardzo sie ciesze ze masz prace.
Ja dalam Twoje CV i nawet nie wiem czy kolezanka sie do Ciebie odezwala bo do mnie nie zadzwonila. Ale ona taka zalatana ma duzo pracy w zwiazku z zakladaniem nowej przychodni, zadzwonie do niej ze juz nie szukasz pracy. Pamietaj ze mozesz do mbie zawsze zadzwonic, nawet na pogaduchy. Pozdrawiam

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lip 27, 2016 12:31 Re: MILI i AMY - wariatki ze wsi ♥♥♥

MonikaMroz pisze:Zaglądam na chwilkę z info ze prace znalazłam. Od 8.08 zaczynam. Taka jak chciałam, czyli nianie i w godzinach jak chciałam :D :D
Po dwóch tygodńiach stwierdzam ze Warszawa nie dla mnie... Za duży szum, haos i samo patrzenie na to jak biegają ludzi mnie meczy. Ja staram sie wszędzie powoli jeśli idę sama, bo narzeczony tez biega to do autobusu, tramwaju, przez pasy. Jakis cyrk normalnie :D Najśmieszniejsze jest jak ludzie przebiegają z jednego tramwaju do drugiego a ja nawet sie nie zdążę zorientować ze to juz kolejny podjechał :D :ryk:
Odreagowuje teraz dwa tyg w Kutnie a od 6 sie przeprowadzam. Cżeka mnie jeszcże szukanie jakiegoś stałego kata dla siebie bo na razie mam przystań na 3 tygodnie...

A mama wczoraj mi powiedziała ze ona jednak by chciała zeby kotki z nią zostały bo jak to tak ze ona do pustego mieszkania bedzie wracać :ok: Wiec dziewczynki pewno zostaną w 62 metrach kwadratowych z mama. Ja sie cieszę z jednej strony bo zastanawiałam sie czy sie przyzwyczaja do tego Warszawskiego hałasu. Ale z drugiej będę tęskniła za nimi bardzo, za pyskata Milunia która kocham nad życie i za grubiutka pierdolka Amy która jest przeurocza.
To tyle u nas. Wspomnę jeszcze ze koty maja sie dobrze, nawet bardzo dobrze. Nadal na Purizon i na razie nie zmieniam. Milunia sie na niej poprawiła, juz nie jest taki chuderlak, a Amy stoi na szczęście w miejscu. Wiec wszystko jest ok :ok: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiamy :201461

fajnie ,ze Ci się tak poukładało w życiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]