Ehh te nasze stereotypy...
W bytomiu juz pierwsza burza przeszla... znowu jest niebieskie niebo... a kolejna nadciaga
Polecam zainteresowanym https://burze.dzis.net/?page=mapa
Pixior ma relaks... czy wasze koty jak "niuchaja" to plycej oddychaja?
Moderator: Estraven
PixieDixie pisze:Mir.ka musisz Tosi wyrobic paszportzdazysz?:D
Ehh te nasze stereotypy...
W bytomiu juz pierwsza burza przeszla... znowu jest niebieskie niebo... a kolejna nadciaga
Polecam zainteresowanym https://burze.dzis.net/?page=mapa
Pixior ma relaks... czy wasze koty jak "niuchaja" to plycej oddychaja?

PixieDixie pisze:No z Sosnowca Na Slaskhihihi
oczywiscie zartuje

PixieDixie pisze:Tak. Dostal juz 2 dawki szczepionki na Felv. Pierwsza zaraz po negatywnym tescie.

mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Ja robiłam prawko w Katowicach i nie zrobiłam :/ Za bardzo mnie to stresowało i zrezygnowałam, nie znałam Katowic, bo nie bywałam tam na co dzień, a odkąd zamieszkałam w Bytomiu to wcale. Teraz będę robić prawko w Bytomiu i tutaj też u mnie pod oknami jeżdżą egzaminy, a ja jeżdżę po całej trasie egzaminacyjnej. Ponoć w bytomskim ośrodku łatwiej się zdaje, a już na pewno najfajniej jest jak się zna ulice po których jest egzaminW Katowicach to nie miałam pojęcia gdzie jestem
Oj tak z Sosnowcem nie trzymiemy się razem za dobrzeSosnowiec nam wychodzi bokami ;p To bardzo jest śmieszne
Ale jednocześnie gdzie nie spojrzeć to ten sosnowiec się pojawia i nie chce odczepić
I ja będę teraz miała Tosię, która jest z Sosnowca
Mąż gada - nie dość że ruda to jeszcze z Sosnowca
![]()
![]()
I moja szwagierka ma psa z sosnowca
biedna Tosia![]()
![]()
![]()
![]()
jak jej o tym powiem to nie wiem czy będzie chciała jechać
PixieDixie pisze:To jest typowa szczepionka na bialaczke.
Tu nie chodzi o smutek.. bardziej o napady paniki...
Tyle co wrocilam do domu... prosto po pracy na TG... dzwonilam do rodzicow z zyczeniami urodzinowymi... i chyba klade sie spac. Jak sie przekimie 15 min to bedenadrabiac zaleglosci w pozostalych watkach... jestem taka jakas rozlazla... ehhh
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 32 gości