Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Na koniec nie zapomnij o dodatkachNp świecach, mydelniczkach
isabell36 pisze:Hej Ewciu
Bosiu bardzo dziękuje Cioci Ewie za pieniążek na karmę![]()
![]()
wiesz, zaczęłam zamawiać Pannicom żwirek Tigerino - zbryla lepiej niż Benek i jest drobniutki - wydaje mi się że mniej się nosi
- jak na razie polecam
isabell36 pisze:betonit o zapachu pudru - cena podobna do benka betonitowego
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... ino/438333
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:betonit o zapachu pudru - cena podobna do benka betonitowego
Może się skuszę. Na razie kończymy Benka kukurydzianego i mamy CBE+ .
Jak zrobisz zdjęcie kuwety ze żwirkiem to wstaw. Zobaczę jak wygląda.
Ewa L. pisze:Na dobranoc opowiem wam jeszcze historyjkę.![]()
Dzisiaj wieczorem po zakończonej pracy postanowiłyśmy z dziewczynami iść na piwo.![]()
Zamknęłyśmy sklep i stojąc pod drzwiami do sklepu centralnie pod monitoringiem coby nie było że się czaimy wyciągnęłyśmy co która miała czyli ja Karmi karmelowe, Agnieszka Lecha bezalkoholowego, Agnieszka kierowniczka, Anka i Monika - dziewczyna z Lublina szkoląca się u nas na Lidera różne smakowe Redsy i zaczęłyśmy pić.HI , hi, ha, ha ....gadka szmatka, szmery bajery.....fajnie jest i nagle widzimy z daleka gościa idącego tropem węża , w za ciasnych butach jakby halny wiał.
![]()
Zaczęłyśmy się śmiać że szybko to on do domu nie dojdzie bo robi dwa kroki w przód, trzy w tył i jeszcze jeden w bok gdy nagle palnęłam że nie zdziwiłabym się gdyby go do nas przywiało.
Nie czekałyśmy długo a gościu dotoczył się do nas i zaczął coś bełkotać czy go nie udostępnimy bo on nam udostępni.Ciężko było zgadnąć o co mu chodzi.
Facet przegiął jak zaczął się przy nas rozbierać. Już miał koszulę rozpiętą więc do kompletu zdjął spodnie do kostek i świecił tyłkiem i fajfusem.![]()
![]()
![]()
Dziewczyny prawie podusiły się tłumiąc śmiech. A ponieważ z wariatami lepiej uważać to grzecznie się pożegnałyśmy i rozeszłyśmy każda w swoją stronę zostawiając zdziwionego pijaczka ze spuszczonymi gaciami.![]()
![]()
![]()
Sihaja pisze:Cześć dziewczyny
Ja to wariatów się boję, pewnie bym chciała uciec
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:isabell36 pisze:betonit o zapachu pudru - cena podobna do benka betonitowego
Może się skuszę. Na razie kończymy Benka kukurydzianego i mamy CBE+ .
Jak zrobisz zdjęcie kuwety ze żwirkiem to wstaw. Zobaczę jak wygląda.
ja zaczynam testowanie tego
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... rek/475010
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Na dobranoc opowiem wam jeszcze historyjkę.![]()
Dzisiaj wieczorem po zakończonej pracy postanowiłyśmy z dziewczynami iść na piwo.![]()
Zamknęłyśmy sklep i stojąc pod drzwiami do sklepu centralnie pod monitoringiem coby nie było że się czaimy wyciągnęłyśmy co która miała czyli ja Karmi karmelowe, Agnieszka Lecha bezalkoholowego, Agnieszka kierowniczka, Anka i Monika - dziewczyna z Lublina szkoląca się u nas na Lidera różne smakowe Redsy i zaczęłyśmy pić.HI , hi, ha, ha ....gadka szmatka, szmery bajery.....fajnie jest i nagle widzimy z daleka gościa idącego tropem węża , w za ciasnych butach jakby halny wiał.
![]()
Zaczęłyśmy się śmiać że szybko to on do domu nie dojdzie bo robi dwa kroki w przód, trzy w tył i jeszcze jeden w bok gdy nagle palnęłam że nie zdziwiłabym się gdyby go do nas przywiało.
Nie czekałyśmy długo a gościu dotoczył się do nas i zaczął coś bełkotać czy go nie udostępnimy bo on nam udostępni.Ciężko było zgadnąć o co mu chodzi.
Facet przegiął jak zaczął się przy nas rozbierać. Już miał koszulę rozpiętą więc do kompletu zdjął spodnie do kostek i świecił tyłkiem i fajfusem.![]()
![]()
![]()
Dziewczyny prawie podusiły się tłumiąc śmiech. A ponieważ z wariatami lepiej uważać to grzecznie się pożegnałyśmy i rozeszłyśmy każda w swoją stronę zostawiając zdziwionego pijaczka ze spuszczonymi gaciami.![]()
![]()
![]()
o wy niedobre tak chłopa zostawić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 41 gości