Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 05, 2015 15:17 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

klaudiafj pisze:O łał! No Gucinek stał się nastolatkiem :D

ma już 3,5 miesiąca w tym wieku to małe strasznie się zmieniają :D

acha Gucio to teraz Franio :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 05, 2015 15:20 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Obrazek

Obrazek[/quote]
Elenka rozbawiona :1luvu:[/quote]

kotom podoba się ta wędka i muszę się z nimi bawić :lol:
ciekawe jak długo, bo im szybko wszelkie zabawki się nudzą, wolą bawić się ze sobą :)
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pon sty 05, 2015 15:27 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Moli25 pisze::1luvu: :201461

witamy :1luvu: :201461
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sty 05, 2015 19:09 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

ale mnie dzisiaj Kaja nastraszyła :cry:
od rana nie chciała jeść, udało mi się tylko wcisnąć jej z odrobiną jedzenia tę nową tabletkę na serce, którą musi brać na czczo i do południa nic nie jadła tylko leżała :cry:
nie wiem co się jej mogło stać, bo później już jadła normalnie, nawet się upominała o jedzenie :)
myślałam, że to może po tych tabletkach, bo może występować po nich jadłowstręt, nawet dzwoniłam do weterynarza, ale to podobno są bardzo rzadkie przypadki, kazał ją obserwować czy się nie powtórzy :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sty 05, 2015 19:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Kajunia :ok: musi być w porządku psinko kochana :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon sty 05, 2015 20:05 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Pewnie bardzo przestraszyłaś się :( współczuję.
Ciekawe co to było, ale najważniejsze, że przeszło jej i oby już się nie powtarzało.

Kajuniu trzymaj się :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon sty 05, 2015 20:26 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:Sylwia Ty mnie powalasz swoimi tekściorami :D

Witaj Mirko :ok:

mnie też :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ma zdolności, zazdroszczę jej tego :(

nie zawstydajta mnie :oops:
Miruś,ja z Twoich opisów tez nieraz leżę,masz talent,tylko o tym nie wiesz :ok: :ok: :ok:
mir.ka pisze:Rudzi raczej nie trzeba namawiać, oczywiście musi mieć jeszcze na to ochotę :lol:

jak się kroi randka,to pewno leciiii :mrgreen:
mir.ka pisze:
ale jednak pobyt na ulicy i niedojadanie pozostaje w niej nadal :(
cały czas boi się obcych, jak dostaje coś dobrego do jedzenia to bierze w pyszczek u ucieka zjeść gdzieś w spokojnym miejscu i wraca po następne :D

może skrzywdzone biedactwo było,zanim do Ciebie trafiła :(
Tak mi się marzy,jak dojdzie wreszcie kiedys do wizyty u Was,żeby chociaż ją palcem maznąć,dotknąć tego futerka :oops:
mir.ka pisze:
mam zamiar przetestować ten żwirek http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... cat/458982
, bo CBE+ robi się coraz gorszy, początkowo fajnie się zbrylal, a teraz się rozsypuje, a zamiast kulek są jakieś placki i trzeba go znacznie więcej wyrzucać :evil:
wzięłam kotom za punkty paczkę jedzenia Happy Cat, ale nie są nim zachwycone :(

z tego co Ewcia,mój Ziom pisała,to chyba szybko odpowiadaja na reklamacje
Zapisałam sobie ten żwirek w zakładki,ciekawie się zapowiada.Jak już przestestujesz Miruś,to daj cynk co i jak
My na razie mamy CB + i na razie sie sprawuje,ale profilaktycznie lepiej mieć cos w "zanadrzu" na uwadze :ok:

Normalnie to zdjęcie idealnie się wpasowywuje,jak w kulki przygrali

Obrazek

ej,zaraz,ale w wał przyładowali,to są pokrywki ?

Obrazek

Jak Ci do buziaczka w tych różach i fioletach <3

Obrazek

O,jaki królewski Gucio-FranioMość <3

No! Kajusia ! we no Ty grzeczna bądź co ?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sty 05, 2015 20:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

mir.ka pisze:mam zamiar przetestować ten żwirek http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... cat/458982
, bo CBE+ robi się coraz gorszy, początkowo fajnie się zbrylal, a teraz się rozsypuje, a zamiast kulek są jakieś placki i trzeba go znacznie więcej wyrzucać :evil:

Ja nigdy nie lubiłam CBE+, za każdym razem kiedy kupowałam to potem żałowałam. Nic a nic się nie zbryla a jak sprzątasz kuwetę, to się rozsypuje :roll:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon sty 05, 2015 20:54 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

:kotek: :kotek: :201461
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 05, 2015 22:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

ale jednak pobyt na ulicy i niedojadanie pozostaje w niej nadal :(
cały czas boi się obcych, jak dostaje coś dobrego do jedzenia to bierze w pyszczek u ucieka zjeść gdzieś w spokojnym miejscu i wraca po następne :D[/quote]
może skrzywdzone biedactwo było,zanim do Ciebie trafiła :(
Tak mi się marzy,jak dojdzie wreszcie kiedys do wizyty u Was,żeby chociaż ją palcem maznąć,dotknąć tego futerka :oops:

Elenka to albo uciekła przy pierwszej rujce, albo ktoś ją wyrzucił ciężarną na ulicę :(
Dobrze, że akurat trafiła na Panią, która ją dokarmiała pod koniec ciąży , za co jej się Elenka odwdzięczyła przynosząc do jej sklepu cztery dwutygodniowe kociaki :mrgreen:
Co ją spotykało na ulicy to tylko ona sama wie i lepiej ,żeby o tym nie pamiętała :placz:
A Elenka chyba się szykuje na Twoją wizytę bo tak po troszeczku, ostrożnie daje brzusio głaskać :201461 , ale tylko nam :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sty 05, 2015 22:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

Milena_MK pisze:
mir.ka pisze:mam zamiar przetestować ten żwirek http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... cat/458982

Ja nigdy nie lubiłam CBE+, za każdym razem kiedy kupowałam to potem żałowałam. Nic a nic się nie zbryla a jak sprzątasz kuwetę, to się rozsypuje :roll:

Ja używam go dość długo i początkowo był lepszy, teraz źle się zbryla
ten Benek jest drobny jak piasek, nie wynosi się z kuwety, ale za to jak koty nasikają przykleja się do spodu kuwety.
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sty 05, 2015 23:16 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

I daje się łatwo wibierać :ok:
Znajomej pani mamie tez kotka przyprowadziła takie ,, gotowce " tylko starsze , ok 4-5 tygodni . No to poczekałysmy i na szybko domki , bo maluchy się pchały tam , gdzie ich potrzeba nie było . Ten czarny właśnie stamtąd .
Kaja może przez tą pogodę tak miała ? Ciśnienie skacze , może łepek bolał ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon sty 05, 2015 23:22 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

barbarados pisze:I daje się łatwo wibierać :ok:
Znajomej pani mamie tez kotka przyprowadziła takie ,, gotowce " tylko starsze , ok 4-5 tygodni . No to poczekałysmy i na szybko domki , bo maluchy się pchały tam , gdzie ich potrzeba nie było . Ten czarny właśnie stamtąd .
Kaja może przez tą pogodę tak miała ? Ciśnienie skacze , może łepek bolał ?

wybierać to chyba zacznę szpachelką, bo jak przywarł do spodu to łopatką było ciężko :evil:
ale zobaczymy dalej, jak na razie były w nim dwa razy
kotki to wiedzą komu podrzucić :lol:

albo przez pełnię, byłam z nią przed chwilą przed domem na nocnym sikaniu to jasno jak w dzień :)

kolację Kaja zjadła normalnie, razem z lekami :D , niech to będzie takie jednorazowe i niech mnie nie straszy :strach:
Obrazek

mir.ka

Post » Pon sty 05, 2015 23:31 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

A ja mam szpachelke , kupioną specjalnie do drapania kuwet , po tym , jak mój chłop złamał trzecią łopatke przy wybieraniu ,nie wiem jak . :roll: Teraz drapie szpachelką i łopatki mam całe :twisted:
Pewnie , niech nie straszy . Gacucha dziś na wieczór pawia pusciła , przyszła do domu i ... do misek :roll: Ale guzik . Dostała tylko pół łyżeczki , zeby jej przykro nie było , że tamte jedzą , a ona nie . :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon sty 05, 2015 23:34 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.10

barbarados pisze:A ja mam szpachelke , kupioną specjalnie do drapania kuwet , po tym , jak mój chłop złamał trzecią łopatke przy wybieraniu ,nie wiem jak . :roll: Teraz drapie szpachelką i łopatki mam całe :twisted:
Pewnie , niech nie straszy . Gacucha dziś na wieczór pawia pusciła , przyszła do domu i ... do misek :roll: Ale guzik . Dostała tylko pół łyżeczki , zeby jej przykro nie było , że tamte jedzą , a ona nie . :twisted:

przecież to normalne, że ze spaceru to prosto do misek, trzeba uzupełnić ubytki :lol:
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]