Jaga pozarla mi moj dzisiejszy obiad....wiec jak dozyje wieczora to zrobie sobie placji w nagrode hyhyhy....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Cześć piękne Kretuszki z kochaną Bożencią
Sihaja pisze:Caragh pisze:Cześć piękne Kretuszki z kochaną Bożencią
Łaaał! A cóż to za przypływ uczuć? Nie ma się topić?![]()
Dzień dobry
anulka111 pisze:Dzisiaj kolejny dzien koszmaru remontowego......poukladalam chlopcom ich narzedzia srubki itd.......dwa stoly tego badziewia....zaraz sie zacznie akt drugi tej tragedii.....dla mnie tragedia bo musze oproznic 3 regaly jeszcze a nie na gdzie klasc ksiazek.....bo ja wpadlam na usorawnienie i mieszcza sie na moich regalach dwie warstwy ksiazek....jestem ksiazkowa zbieraczka
![]()
Jaga pozarla mi moj dzisiejszy obiad....wiec jak dozyje wieczora to zrobie sobie placji w nagrode hyhyhy....
kalair pisze:Caragh pisze:Cześć piękne Kretuszki z kochaną Bożencią
Proszę o komentarze do powyzszego posta. Mnie brak słów.
Ale część Słoneczko, cześć!
anulka111 pisze:kalair pisze:Caragh pisze:Cześć piękne Kretuszki z kochaną Bożencią
Proszę o komentarze do powyzszego posta. Mnie brak słów.
Szczeke zbieram z podlogi ot co.
Demolka jest nieprawdopodobna......ale chyba mi zaraza przechodzi. Wiec i cos dobrego przy okazji hyhy.
Ale konczy sie nakladanie na profile plyt.....to cicha robota bo tylko wkretarki chodza....a sasiedzi wybyli na weekend wiec nikomu nie przeszkadzamy.
U nas piekny dzien i slonce.
Nie mam pojecia kiedy chalupka odzyska wyglad sprzed demolki=remontu.
kalair pisze:Proszę o komentarze do powyzszego posta. Mnie brak słów.
Caragh pisze:kalair pisze:Proszę o komentarze do powyzszego posta. Mnie brak słów.
Bożencia
Gdzie mój Safolek?
kalair pisze::strach:
Zdjęcie chcę!Saaaafciuuuuuuukalair pisze:Nooo..u mnie jest..Śpi jakby na fotelu..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 77 gości