Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Ja mam kryte i nawet góry nie zdążyłam załozyćFilek potrafi wygrzebywać żwir . Ja nasypuje a on wygrzebuje łapką na podłoge . Może chce piaskownice zrobić ?
Chyba masz rację .
mag828 pisze:barbarados pisze:Ja mam kryte i nawet góry nie zdążyłam załozyćFilek potrafi wygrzebywać żwir . Ja nasypuje a on wygrzebuje łapką na podłoge . Może chce piaskownice zrobić ?
Chyba masz rację .
![]()
czyli, że Lonia to faktycznie żbik
barbarados pisze:mag828 pisze:barbarados pisze:Ja mam kryte i nawet góry nie zdążyłam załozyćFilek potrafi wygrzebywać żwir . Ja nasypuje a on wygrzebuje łapką na podłoge . Może chce piaskownice zrobić ?
Chyba masz rację .
![]()
Chyba tak . Dobrze , że żbiki duże nie rosną . Pomieścimy się w łóżeczku
mag828 pisze:barbarados pisze:Ja mam kryte i nawet góry nie zdążyłam załozyćFilek potrafi wygrzebywać żwir . Ja nasypuje a on wygrzebuje łapką na podłoge . Może chce piaskownice zrobić ?
Chyba masz rację .
![]()
isabell36 pisze:mag828 pisze:barbarados pisze:Ja mam kryte i nawet góry nie zdążyłam załozyćFilek potrafi wygrzebywać żwir . Ja nasypuje a on wygrzebuje łapką na podłoge . Może chce piaskownice zrobić ?
Chyba masz rację .
![]()
obserwuj Lonię - jak zacznie zakopywać jedzenie, np. w panelach - to jest 100 procentowym żbikiem - one robią zapasy
isabell36 pisze:mag828 pisze:barbarados pisze:Ja mam kryte i nawet góry nie zdążyłam załozyćFilek potrafi wygrzebywać żwir . Ja nasypuje a on wygrzebuje łapką na podłoge . Może chce piaskownice zrobić ?
Chyba masz rację .
![]()
obserwuj Lonię - jak zacznie zakopywać jedzenie, np. w panelach - to jest 100 procentowym żbikiem - one robią zapasy
Ewa L. pisze:isabell36 pisze:mag828 pisze:barbarados pisze:Ja mam kryte i nawet góry nie zdążyłam załozyćFilek potrafi wygrzebywać żwir . Ja nasypuje a on wygrzebuje łapką na podłoge . Może chce piaskownice zrobić ?
Chyba masz rację .
![]()
To znaczy że ja mam żbika w kamuflażu w domu![]()
![]()
bo u mnie Pola zakopuje jedzonko w panele.
barbarados pisze:Niańczy .
Pranie robi .
Lodówke rozmraża![]()
Sobota jak co tydzień .
Miau mi się muli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości