Ojoju

Idealny Dziunix

teżtaaaaaaakchcęęęęęęęęęęęęęę..... Dużo kotecków to szczęśliwy dom!
Psiaste też kocham, najchętniej duże i narwane: swetry, charty, kelpiki, łyżwy... miłość z adhd

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotina pisze:Dziękuję Ciociu Moniko ... ale mnie samo cos trzepi, ja nie kcem ale musem siem trzasac, bo cos blyska i wali jak goopie, ja chce do kibla - tam mniej słychac
Zyczenie Fitusia jest dla mnie rozkazem - idziemy się schowac do bezpiecznego azylu ...
MamaMeli pisze:teżtaaaaaaakchcęęęęęęęęęęęęęę..... Dużo kotecków to szczęśliwy dom!
Psiaste też kocham, najchętniej duże i narwane: swetry, charty, kelpiki, łyżwy... miłość z adhd![]()
![]()
![]()
![]()
szelciaki też są fajne, kundelki też, ale właśnie takie żywiołowe - leniwe psy zostawiam tym, którzy wolą kanapowce, ja kocham najbardziej takie powariowane <3
aannee99 pisze:Dzień dobry Kotinkowo
Wszystkie futrzaczki cudowne![]()
Mam nadzieję, że aparacik jednak da się naprawić
Ewa L. pisze:Luz blus w Kotinkowie - i tak trzymać.![]()
![]()
![]()
![]()
Zwierzorki bosssskie
-Myszolandia pisze:ileeee foteczeeeeek![]()
![]()
![]()
![]()
Dziunieczka![]()
![]()
moja cicha miłość
![]()
![]()
- Zgadzam się, trudno nie miec do niej słabości
![]()
Tysiaczku,jak będziesz tego brzunia tak wywalała,to CI go zeźrę kiedyś- tak, tak, brzunio do miziania wywala, kazdemu kto chce ją mizoac - taki kot
![]()
Tosia ,śliczności kochane moje kolorowe,dobrze patrzysz na drugiej fotce ,tutaj jestem- jej wszedzie pełno, na pewno do Ciebie wskoczyłaby od razu na kolana i mrauczała, mrauczała, udeptując kolana - ADHD do czegoś zobowiązuje
![]()
Tolcia nic tylko się do CIebie przyssać- to raczej ona by sie przyssała i pieszczot domagała
![]()
Dziunieczko ,ach nic już![]()
![]()
- jw.
![]()
Cynamonek i jego jedwabiste futerko- fakt zeje... jedwaniste i tez pozwala i nawet domaga sie głasków
![]()
Fitulku,położę się koło Ciebie dobrze ?- ooooo, toto on bardzo lubi, Duzi są do tego (m.in.) aby z nim spać, na pewno byłby b.zadowolony
![]()
Azirko,wyczochrałabym CIę za uszkiem- Lubi, lubi i nie pogardzi pieszczotami
![]()
C & T piękny rozejmz tego to jestem bardzo dumna
![]()
barbarados pisze::D
Rilla07 pisze:Cudowne fotki i cudowna gromadka![]()
![]()
![]()
Pozazdrościć tylko, tyle pyszczków do przytulania
Pozdrawiamy serdecznie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 104 gości