Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i KW

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 17, 2014 16:32 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Ale umarła tylko osa?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Czw lip 17, 2014 23:34 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

boże uchowaj, innych strat nie było....
cytryna pisze:wszystkiego najlepszego :birthday: :balony: :piwa:

a skunt wiesz?... 8O

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Pt lip 18, 2014 19:24 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:boże uchowaj, innych strat nie było....
cytryna pisze:wszystkiego najlepszego :birthday: :balony: :piwa:

a skunt wiesz?... 8O

czarna magia :twisted:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pt lip 18, 2014 19:41 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

cytryna pisze:czarna magia :twisted:

…w kropki bordo ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Pt lip 18, 2014 19:47 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

No to spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj :birthday: :balony:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lip 20, 2014 8:10 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

O proszę się nie pochwaliła:-)

Może się wstydzi? ale tak czy siak wszystkiego najlepszego Kotko Wodna. Czego tam sobie zażyczysz, niech się spełni - pac pac plum
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon sie 25, 2014 21:55 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

dziękuję grubo po czasie, niemniej szczerze : )

Mam problem z Nocnikiem.
Chyba problem.
Dzięciołek chodzi i liże różne dziwne rzeczy.
Moją płócienną torbę.... prześcieradło... pościel, w sensie kołdrę, poduszkę...Plastikową skrzynkę na narzędzia...
Liże namiętnie, ze spojrzeniem nieco kurzym, szklanym.

Kupy wzorowe, apetyt ok, śluzówki bez zaczerwienień, oczy i nos czyste.
Kichuy?.... :?

tak zupełnie na marginesie i poza konkursem, ponieważ alix obiecała, że mnie stąd wywali, mniemam, że przy okazji tego, gdy ponownie wyrażę swoją opinię niezgodną z jedynie słusznymi liniami programowymi, jeśliby ktoś miał ochotę na kontynuowanie znajomości, to jestem tam, gdzie emigrowały m.in. Kotkins, Aniada, Floxanna i inni, poza tym pozostaje facebook, maile, blog, lub jeśli kto woli - rzeczywistość niewirtualna :>
Przy okazji kuriozalnych zupełnie "dyskusji" i "wyjaśnień" odnośnie mojego poprzedniego bana muszę przyznać, że niezwykle mnie ubawił festiwal odwagi, jaki się wówczas odbył. Niesamowite - jak mam przytrzaśnięty pysk, to raptem lwia odwaga w naród wstępuje i zaczyna się litania.
a ja to jej nigdy nie lubiłam
a ja to uważam, że ona taka, śmaka i owaka
a ja to jestem oburzona
a ja mam pypeć na języku i to na pewno przez nią
i a takie tam inne.
No jeżu kolczasty - hipokryzja pełną gębą. Ja wyznaję zasady proste - nie lubię cię, wkurzasz mnie, piszesz głupoty, działasz nonsensownie - powiem ci to w twarz, expresis verbis. Znielub mnie, jest mi to ojebątne, ale nie będę się kielczyć ani udawać obojętności, gdy mnie coś drażni, tylko przetnę wrzód na miejscu.
Może być pasek, odsiew towarzyski, zerwanie kontaktu, ale jasne, czytelne i bez ogródek. Po co marnować życie na obserwację niepożądanych zachowań? Nudzi się komuś do tego stopnia? Polecam zatem sudoku albo origami, cokolwiek..
Ale nie, w modzie jest bezpieczne, bo w momencie nieobecności drzazgi rąbanie zadu.
O-hy-da.

KotkaWodna

Post » Wto sie 26, 2014 7:30 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Kotko Wodna - grabić sobie już zaczęłaś - nick popraw :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto sie 26, 2014 8:30 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Już żeśmy się witały :)
KotkaWodna pisze:Mam problem z Nocnikiem.
Chyba problem.
Dzięciołek chodzi i liże różne dziwne rzeczy.
Moją płócienną torbę.... prześcieradło... pościel, w sensie kołdrę, poduszkę...Plastikową skrzynkę na narzędzia...
Liże namiętnie, ze spojrzeniem nieco kurzym, szklanym.

Kupy wzorowe, apetyt ok, śluzówki bez zaczerwienień, oczy i nos czyste.
Kichuy?.... :?

Do weta, badania zrobić! Standardzik - morfo, biochemia, jonogram
Nie wiem co to są "kichuy" ale te objawy to może być np anemia
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sie 26, 2014 11:32 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Heloł!
Nie miałam po nocy natchnienia pisać, ale Lucuś tak ma, że liże różne dziwne rzeczy - anemiczny bynajmniej nie jest.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto sie 26, 2014 12:12 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Heloł, a badania mu robiłaś? :P
No a poza tym to młodziak, może mieć kiełbie we łbie, a Nocek starszy, więc ja bym sprawdziła

casica

Post » Wto sie 26, 2014 13:14 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

aaaaaa-aaa-absolutnie sprawdzę.
Pierwsza idzie na warsztat Najstarsza Starowinka, w następnym tygodniu Nocnik.
On jest generalnie lizus - daj mu rękę, to wyliże do łokcia, ciumka, podgryza człowieka, a niestety też ma zainstalowany program Odkurzacz 1.0 :/ - co znajdzie na podłodze, melepeta jedna, to zeżre. A ma przy tym tak nieprawdopodobnie głupią minę, że ręce, cycki i szczęka opadają z hukiem...
Kasia - kichuy to ubrane w biel dziewiczą bardzo brzydkie słowo. Coś w stylu "ki diabeł", ale zastąp diabła prąciem męskim :mrgreen:

aha, Izabello.... Nie przy jedzeniu, no...... :rudolf: 8)

KotkaWodna

Post » Wto sie 26, 2014 13:16 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

KotkaWodna pisze:Kasia - kichuy to ubrane w biel dziewiczą bardzo brzydkie słowo. Coś w stylu "ki diabeł", ale zastąp diabła prąciem męskim :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Gdybym ci ja sobie przeczytała "na głos" to bym sama wpadła :)
Kciuki za badania!

casica

Post » Wto sie 26, 2014 13:29 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

casica pisze:
KotkaWodna pisze:Kasia - kichuy to ubrane w biel dziewiczą bardzo brzydkie słowo. Coś w stylu "ki diabeł", ale zastąp diabła prąciem męskim :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
Gdybym ci ja sobie przeczytała "na głos" to bym sama wpadła :)
Kciuki za badania!

miałam Ci to poradzić :ryk: :ryk: :ryk:

KotkaWodna pisze: Izabello.... Nie przy jedzeniu, no...... :rudolf: 8)

Ależ Marto - wszak ino brak cyferek miałam na myśli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto sie 26, 2014 13:32 Re: Pogańska Banda Dziwna Wielce, czyli Szaro-Biało-Czarni i

Precyzując prącie męskie , sugerujesz istnienie niemęskiego? :?

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

[poprzednia][następna]