"I tak człowiek trafił na kota"III ZŁOTY SMOK ODSZEDŁ [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 08, 2014 10:31 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Villentretenmerth pisze: Bercik upolował muchę, zieloną, "gówniarkę", była chyba większa niż ludzkie oko. Zeżarł i przyszedł się przymilić. Ohydny kot.

Jaki ohydny 8O 8O 8O Życie Ci uratował, wroga pożarł i przyszedł po pochwałę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Villentretenmerth pisze: w pudełku siedzi Maruda i wyżera krewetki. Zakradł się ukradkiem. [/quote

Trzeba się było zawczasu z kotkiem podzielić :mrgreen: :mrgreen:

Villentretenmerth pisze:Nie wiem co wymyśli Odik, już się boję. :strach:

Zgwałci Cię :?: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie cze 08, 2014 10:36 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

izka53 pisze:
Villentretenmerth pisze: Bercik upolował muchę, zieloną, "gówniarkę", była chyba większa niż ludzkie oko. Zeżarł i przyszedł się przymilić. Ohydny kot.

Jaki ohydny 8O 8O 8O Życie Ci uratował, wroga pożarł i przyszedł po pochwałę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ot co.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie cze 08, 2014 11:29 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Odik gwałci mnie systematycznie, to nie nowość, powoli się przyzwyczajam. Najgorzej jak to robi przy ludziach.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Nie cze 08, 2014 13:24 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Villentretenmerth pisze:[...]Sięgam po przyniesioną świeżutką pizzę a w pudełku siedzi Maruda i wyżera krewetki[...]

ciesz się, źe nie dogadał się Bercikiem i nie zamienili Ci tych krewetek na zieloną, "gówniarkę"...
... mry, mimo wszystko!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Nie cze 08, 2014 17:40 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Albert połknął muchę w locie, potem przylazł i się ocierał. :evil:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Nie cze 08, 2014 18:53 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Taa, muszki złotobrzuszki to jest to! Makowy też gustuje w czymś takim. A potem przychodzi i liże po rękach :evil:

Lakina

Od: Pt lis 01, 2013 11:26

Post » Nie cze 08, 2014 19:33 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Się mi tu skręciło od AYO, umiem używać sedesu i nie sikam po kątach, mogę przycupnąć...?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie cze 08, 2014 20:37 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Oczywiście, prosimy, cenimy gości. :D
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Pon cze 09, 2014 9:48 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Villentretenmerth pisze:Albert połknął muchę w locie, potem przylazł i się ocierał. :evil:

Maciek kiedyś połknął muchę w całości. Miał strasznie głupią minę, jak ona jeszcze mu się wewnątrz ruszała (tak przypuszczam). Siedział wyprostowany, co chwilę się pochylał i patrzył "pod siebie" i znów wyprostowany z głupią miną i wytrzeszczonymi oczami tak wyglądał, jakby się wsłuchiwał w swoje wnętrze. Dopiero po chwili położył się ogromnie zmęczony. Teraz jak na coś poluje, to przyciska łapą i zaraz puszcza.

Barbasia

Od: Wto sty 26, 2010 21:26

Post » Pon cze 09, 2014 11:33 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Barbasiu, no rewelka, brzusio mu bzyczało :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon cze 09, 2014 16:39 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Od rana po mieszkaniu lata mała wkurzająca mucha. I właściwie to bym chciał, żeby Bercik jej zrobił "kęsim"...
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Pon cze 09, 2014 17:49 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Villentretenmerth pisze:Od rana po mieszkaniu lata mała wkurzająca mucha. I właściwie to bym chciał, żeby Bercik jej zrobił "kęsim"...

Villenie - jesteś niezrównoważony emocjonalnie :mrgreen: :mrgreen: - raz narzekasz, że koty łowią muchi, a potem marzysz o tym. Takie postępowanie może wybitnie negatywnie wpłynąć na psyche Bercika i w - najlepszym przypadku - spowodować utkwienie żywej przekąski w gardzieli / tak jak w przypadku Maciusia /, co wpędzi rzeczonego Alberta w głębokie kompleksy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Megana pisze:Się mi tu skręciło od AYO, umiem używać sedesu i nie sikam po kątach, mogę przycupnąć...?

Meg - ja już tak tradycyjnie - przeczytaj, proszę, pierwszy post pierwszego wątku Smoka. To jest COŚ :ok: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon cze 09, 2014 18:12 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Ja to się właściwie nie dziwie, ze koty tak za tymi muchami fruwają - sama jak wchodzę do altany na działce to najpierw mam odruch mordowania much, to silniejsze ode mnie :oops: Jedyna różnica - ja ich NIE ZJADAM! :roll: Ale nie spocznę, póki wszystkie nie są w postaci trupów wyniesione za drzwi :mrgreen:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon cze 09, 2014 18:21 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

izka53 pisze:
Megana pisze:Się mi tu skręciło od AYO, umiem używać sedesu i nie sikam po kątach, mogę przycupnąć...?

Meg - ja już tak tradycyjnie - przeczytaj, proszę, pierwszy post pierwszego wątku Smoka. To jest COŚ :ok: :1luvu:

Jasnym jest, żem przeczytała. I zazdraszczam mocnego wejścia, ja swój pierwszy wątek zaczęłam w jakiś strasznych nerwach i bessęsu

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto cze 10, 2014 0:05 Re: "I tak człowiek trafił na kota" III

Bo smoki wlatują z impetem i łopotem. :D
Ostatnio edytowano Wto cze 10, 2014 15:20 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

[poprzednia][następna]