Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Moze ma taka przemiane materii jak ja: leniwaNajwazniejsze, ze chopok w formie
zabers pisze:Ciekawostka, co nam powie, bo Gluc już pół roku nie ćpie. Tyle, że dalej gruby jest i nic nie działa. Dziewczyny poszczuplały, lachony się takie zrobiły, że klękajcie narody (znaczy, że dieta działa), a Glucur jak był gruby, tak jest. Ale wiecie co, w nosie to mam - dobrze się chłopak czuje (tfu tfu, tfu,żeby nie przechwalić), nie obżera się, z dziewczynami się gania, zabawki morduje, więc chyba po prostu tak zostanie i już.
matka maruda pisze:zabers pisze:Ciekawostka, co nam powie, bo Gluc już pół roku nie ćpie. Tyle, że dalej gruby jest i nic nie działa. Dziewczyny poszczuplały, lachony się takie zrobiły, że klękajcie narody (znaczy, że dieta działa), a Glucur jak był gruby, tak jest. Ale wiecie co, w nosie to mam - dobrze się chłopak czuje (tfu tfu, tfu,żeby nie przechwalić), nie obżera się, z dziewczynami się gania, zabawki morduje, więc chyba po prostu tak zostanie i już.
Glucurek jest grubokościsty. Taka jego uroda
anulka111 pisze:E tam kość ,to tak zwany worek dobrobytu
anulka111 pisze:Moze miec racje-kosci za ciezsze z natury niz jakis tam worek
anulka111 pisze:Moze miec racje-kosci za ciezsze z natury niz jakis tam worek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości