Moderator: Estraven

britta pisze:witam, ja po prośbie![]()
Szukamy domku dla kotka z białaczką. Teraz jest u P Jadwigi ze Zduńskiej Woli. Tu nasz watek (druga część)
viewtopic.php?f=1&t=158213&start=60
Niestety to osoba niezbyt odpowiedzialna. Ma w mieszkaniu ok 20 kotów -nieszczepionych. Od dwóch lat staramy się pomagać jej kotom. Teraz wzięła czarnego kotka z białaczką. Jest ryzyko, że wszystkie koty się zarażą
Tak, wiem, że to szantaż emocjonalny. Kotce grozi eutanazja. Może ktoś mógłby jej dać DT? Pytam gdzie tylko mogę, na razie znikąd pomocy
pozdrawiam serdecznie

mir.ka pisze:witaj Basieńko

Miraclle pisze:britta pisze:witam, ja po prośbie![]()
Szukamy domku dla kotka z białaczką. Teraz jest u P Jadwigi ze Zduńskiej Woli. Tu nasz watek (druga część)
viewtopic.php?f=1&t=158213&start=60
Niestety to osoba niezbyt odpowiedzialna. Ma w mieszkaniu ok 20 kotów -nieszczepionych. Od dwóch lat staramy się pomagać jej kotom. Teraz wzięła czarnego kotka z białaczką. Jest ryzyko, że wszystkie koty się zarażą
Tak, wiem, że to szantaż emocjonalny. Kotce grozi eutanazja. Może ktoś mógłby jej dać DT? Pytam gdzie tylko mogę, na razie znikąd pomocy
pozdrawiam serdecznie
Bardzo żal koteczków![]()
Niestety nie mogę pomóc![]()
Mimo tego, że w domu mam dwa białaczkowce nie mogę sobie pozwolić na kolejnego. Nie mam na tyle finansów, a z takim kotem nigdy nic nie wiadomo. Choroba może dac znać o sobie w każdej chwili.
Inna kwestia to stres. Moje są już ponad dwa lata od diagnozy, a nowy kot to ogromny stres dla nich. Nie chce narażać rezydentów na stres. Boję się o rzut choroby.
Jedynie mogę potrzymać![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Dobry wieczór![]()
![]()
![]()
Człowiek ostatnio na nic nie ma czasu.
Jeszcze jutro czeka mnie mała przeprawa po sklepach.
Ehhh te święta...
U chłopców dobrze, przynajmniej z nimi nie ma problemu i dobrze się sprawują![]()
![]()
![]()
Przygotowuje się do ostatnich w tym roku zakupów na zooplus. Będzie spory wydatek![]()
Lista zakupów ciągnie się i ciągnie. Mus to mus

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Może zamknę ich w pokoju
(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości