Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:Świerszczyk Predator![]()
![]()
zabers pisze:Noooo , i o to chodziło - Dżygit vel Drapieżny Świerszcz (czyli Kot Dwie Twarze) rozwalony jak należy! Niech mu się dobrze śpi!![]()
Zawieszka!To jest kwintesencja ślicznego burasa (jakie to szczęście, że mam w domu takiego, bo bym Ci ukradła zaras-natentychmiast!)
zabers pisze:Noooo , i o to chodziło - Dżygit vel Drapieżny Świerszcz (czyli Kot Dwie Twarze) rozwalony jak należy! Niech mu się dobrze śpi!![]()
Zawieszka!To jest kwintesencja ślicznego burasa (jakie to szczęście, że mam w domu takiego, bo bym Ci ukradła zaras-natentychmiast!)
jaaana pisze:zabers pisze:Noooo , i o to chodziło - Dżygit vel Drapieżny Świerszcz (czyli Kot Dwie Twarze) rozwalony jak należy! Niech mu się dobrze śpi!![]()
Jakie to szczęście, że też mam taką, bo musiałybyśmy z zabersem ostro zawalczyć, która ukradnie![]()
Zawieszka, moja miłość od pierwszego wejrzenia![]()
A Świerszcz musi przytyć, żeby osiągnąć burą doskonałość. Żeby był bury i misiowaty. Ale wierzę w niego, już niedługo
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia, muza_51, Wojtek, zuza i 1133 gości