Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Evelyn_ pisze:Nie opłaca mi się robić testu na białaczkę bo jest mało wiarygodny- od razu zrobię badania- w przypadku kiedy test byłby 2 na 3 negatywny/ pozytywny dla pewności trzeba by było zrobić pełne badanie. Nie stać mnie na to by robić kilka razy to samo badanie. Krew chciałabym powtórzyć za tydzień, może dwa ale nie mam zielonego pojęcia gdzie, żeby nie było że znów będą wątpliwości. Mam dość konowałów
Evelyn_ pisze:Podkreślam dodatkowo, że poza niedawną teoretycznie grzybicą- i podejrzeniem pasożytów nic kotu fizycznie nie dolega, ma apetyt, koopy są normalne, zwymiotowała raz przed badaniem krwi- ale to pewnie z głodu. Zdominowała młodą kotkę, która ją podgryzała, pokazała gdzie małego kota miejsce i kto jest najważniejszy. Pewność siebie kota wróciła. Nic ją nie boli, nie pomiałkuje, nie unika zabaw… Nie ma infekcji, zapalenia dziąseł, KK (moja wina nie dosuszyłam kota po praniu)- przebyła bardzo szybko bez infekcji bakteryjnej i bez antybiotyków, czy tak by zachowywał się kot z białaczką czy FIV?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 48 gości