Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Arian pisze:jeszcze szybkie pytanie - czy zamiast olejem, można zatkanego kota potraktować masłem? Bo wiecie - olej jest wstrętny i trzeba go wypluwać z pyszczka wszędzie, ble ble. A masło z kolei... masło jest PYSZNE, prawie jak omlet z dżemorem, masło można na przykład wyżreć dużej z kanapki, jak się na chwilę odwróci, om nom nom, masło.
W sumie, porównywalnie tłuste, więc może też zadziała?
Arian pisze:Obawiam się, że wpadanie w panikę, bo mojemu kotku coś dolega będzie moim znakiem rozpoznawczym... W razie czego mówcie mi, że świruję i żebym się uspokoiła, dzięki, rastanja, chyba mi to potrzebne
Arian pisze:Dobrze wiedzieć, że przesadzamAle siku też raz na 3 dni???
Arian pisze:No właśnie sika dużo, ale rzadko. Raz na dobę.
Nadal szukam mojej zagubionej Kitki WARSZAWA MOKOTÓW
Ma chore nerki, codziennie potrzebuje kroplówek.
03.05.2013 wracałyśmy od weterynarza, wyskoczyła z torby (była wpięta szelkami, nie mam pojęcia jak się z nich wywineła, to trwało sekundy) i pobiegła w kierunku ogródków działkowych "Kalina", przy Al. Niepodłegłości 49 (Metro Wierzbno, RÓG AL. NIEPODLEGŁOSCI I WORONICZA).
Ktokolwiek widział, ktokolwiek ją zauważy PROSZĘ O KONTAKT 604 645 422
Jest drobna, niecałe 4 kg, szarobura, pręgowana, ciemna pręga na kręgosłupie, mała "rysia kitka" na prawym uchu, lekko wygolona przednia prawa łapka (po pobieraniu krwi)
Jest wysterylizowana, jest kotem domowym od 5ciu lat, niewychodzącym, nie zna Mokotowa, przed moją adopcją tułała się po Pradze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 51 gości