Ekhm............. MariaD- mam kilera na kabelki do ladowarek- poprzedni telefon-zalatwione trzy ladowarki,w tej dwa

Do tej trudno dostac nowy kabelek
Wydatkow dodatkowych nie planuje w najblizszym czasie-chyba ,ze obetne porcje miesne koteczkom za kare
Tak jak powiedzialam-wczoraj polozylam sie spac......spalam do dzis ,czyli chyba z 11h........obudzilam sie bez bolu glowy i po prysznicu poszlam do kuchni, koty spaly.......wczoraj kupilam wolowinke swieza z naszego zapasowego sklepu miesnego......wlasnie p[rzed chwila ja pokroilam- nie wiem ,jak one to robia..............ale jak sie odwrocilam majac wolowinkie na desce,to trzy koty siedzialy juz na progu kuchni mocno zaspane,ale w pozycji siedzacej- jak zwykle Gucio tylko skubnal troche-Smakusia tak sie objadla ,ze chwiloiwo jest kwadratowa na brzuszku,Rys zjadl ze swojej miski, potem zaliczyl miske Gucia ,po czym wrocil do miski swojej i jadl-osobno na desce czekaja wieksze kawalki na Gapke-lapowka musi jakas byc
Koty mocno zdziwione,bo miesko dajemy wieczorem lub po poludniu-ale laskawie zjadly,dokladki byly-ide zajrzec,czy wymiecione,czy Gapka bedzie miala ucieche ,bo lubi drobno pokrojona....dla kotow. Ocyzwiscie przy pierwszym kawalku wolowiny zacielam sie czubkiem noza w palec

- mam tALENT

Gapka przyszla,dwoma ruchgami szczeki skosila przygotowane dla niej wieksze kawalki, koty dokladki nie daly juz rady zjesc....czeka w miseczkach-pokazalam im gdzie

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.