Obie panienki są przemiłe, ale kociczka Prześliczna, pręgowana i dymna chyba Mam słabość
do takiego koloru futerka, bo mój kot jest taki Nie wiem jak ma na imię Dziewczynka, napisz jeśli możesz więcej A może ja przegapiłam Twój jakiś list? Pozdrawiamy Ella i Drakula
Tosia za wszystkie propozycje matrymonialne serdecznie dziękuje, ale skorzystać niestety nie może, bo jest już po sterylizacji. Za to zaprzyjaźni się chętnie, bo kociamber z niej towarzyski nadzwyczaj. Futerko ma rzeczywiście nieprzeciętne i pomysły też. Wariacje na temat jak zachęcić psa do szalonych zabaw, przerastają nasze najśmielsze oczekiwania. Za wszelkie komplementy dziękuję serdecznie, powiem szczerze uwielbiam ją! Za mruczando, za inteligencję i niezależno-przytulański charakter. No dobra, mam na jej punkcie bzika. Ale Sońka też jest nieziemska. Stanowią doskonały zespół. Nie pamiętam już jak wyglądało nasze życie bez nich.
Bardzo , barzdo dziekuje Wam wszystkim za ciepłae słowa o Maximusie i ogromnie dziekuję Estravenowi za zeskanowanie i Irafałowi zamieszczenie moich (Maxia) zdjęć... Tak długa mnie nie było, a tu taka niespodzianka
Lora oraz Lucilla & Maximus "Czas upływa... Z róż opadają płatki, ale nie ciernie."
baaardzo ³adne zdjêcia i baaardzo ³adny kocurek!!!! pogratulowaæ! i dodatkowe punkty za cierpliwo¶æ, bo ka¿dy z nas co próbowa³ sfotografowaæ kota wie co znacz± takie foty...