Dziś znowu idę do lekarza, miałam się pojawić jakby mi po lekach ciśnienie za mocno spadło, no i spadło.
Z dobrych wieści - przynajmniej dla mnie - po lekarzu jadę po telefon

U nas od kilku dni chłodno, pada, wczoraj wieczorem to oberwanie chmury dosłownie było, taka ulewa
Koty senne, tylko śpią i przekręcają się z boku na bok.
Dziś siostra ma gości, muszę wysprzątać "sobotnio" dom, bo ona z nami na piętrze mieszka. Nie chce mi się
Najchętniej to zaszyłabym się przed tv pod kołderką z kubkiem ciepłej herbaty i nigdzie nie ruszała.
Musimy zrobić przemeblowanie, bo jak zrobiłam rozeznanie to mi wyszło, że te moje bóle mostka mogą być od pozycji przed komputerem - pojawiły się zeszłej jesieni, niedaleko po tym jak kupiliśmy nowe biurko i przenieśliśmy komputer do salonu - to biurko nie ma wysuwanej półki na klawiaturę i myszkę, leżą one na blacie, wyżej niż powinny. No i przez to siedzę trochę krzywo, a z komputera korzystam codziennie. Komputer chyba wróci do sypialni, a to biurko rozmontujemy i zostawimy sam regał.
Ale nie ma tego złego - przynajmniej będę mieć miejsce na choinkę, bo zastanawiałam się gdzie ją postawić

wasze wątki kochane postaram się odwiedzić jak tylko się da, póki co muszę lecieć sprzątać