ksb pisze:horacy 7 pisze:Rozpuszczone jak moje ,jak my to robimy ?
Proste wyjaśnienie. One błyskawicznie wyczuwają dobre dusze
Chyba raczej wyczuwają najsłabsze ogniwo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksb pisze:horacy 7 pisze:Rozpuszczone jak moje ,jak my to robimy ?
Proste wyjaśnienie. One błyskawicznie wyczuwają dobre dusze
ewexoxo pisze: Biją się nawzajem, polują na siebie, a później gonią na trasie oparcie kanapy-kwietnik-drapak-rama łóżka-hop na łóżko-pod łóżko-przedpokój i łazienka. Ten który tam poleci po minucie wychodzi, a za drzwiami już czeka drugi przyczajony i znowu kółko po mieszkaniu![]()
A jak któryś gdzieś padnie zmęczony gonitwą to drugi chodzi i go nawołuje. Głupole i tyle
po_prostu_kaska pisze:Cudnie wyglądają
ewexoxo pisze:Po Morrisie na zdjęciu nie widać, ale jeszcze troszkę sadełka zgubił. Gruba fałda na brzusiu zamienia się powoli w fałdkę skóry. Można powiedzieć, że teraz we dwoje odchudzamy sięA ponieważ sama jem teraz dużo ryb - Morrisowi jak najbardziej dieta odpowiada
![]()
Rico oczywiście też coś zawsze dostanie, ale ma zdecydowanie większe porcje karmy.
ewexoxo pisze:niestety oboje mamy nadwagęja mam 15kg do zbicia, a Morris około 2kg
ewexoxo pisze:nie ma tak źle - mam dość bogatą dietę, więc głodna nie chodzę napewno![]()
U nas w zasadzie bez większych zmian. Jedynie Morris przypomniał sobie znowu o chrapaniu i kichaniuPrzestałam mu już psikać do nosa i może znowu cos tam namnożyło się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1345 gości